Țiganii ne bat polițiștii

pirita

Știu, știu nu e o știre fresh sau ceva ce nu s-ar mai fi întâmplat, însă violența și modul de acțiune al rromilor a cam bulversat apele prin orașul de pe Săsar. Polițiștii, care anchetau un caz de furt, au fost bătuți și mașina le-a fost vandalizată de țiganii de pe Pirită. Ca norocul, oamenii legii au reușit să aresteze, deocamdată, doi dintre bătăuși.

Craica, Pirită, Ferneziu, acestea sunt zonele probleme din oraș. Locurile unde găștile de țigani, aurolaci și proxeneți se simt ca peștii în apă. Dacă ajungi din greșeală acolo, îmi pare rău pentru tine și sper să ai asigurare de viață. La ora actuală, ei fac legea prin oraș, ei sunt infractorii din Baia Mare.

Poliția nu îi poate opri, au dovedit de multe ori că sunt depășiți de situație. Dacă încerci să îi educi ne sar în cap ONG-urile și Occidentul. Se pare că șansa de a scăpa cu bine de ciuma țiganizării nu e o opțiune viabilă. Ne vor toca mărunt, zi după zi. Va veni momentul în care vor fi mai mulți ca și noi…vai!

Cred că autoritățile au pierdut lupta cu țiganii în România. Și orice am face, nu mai putem salva impresia pe care o lăsăm occidentalilor. Suntem o țară de țigani…sau ne îndreptăm cu pași repezi încolo.

P.S.: Nu, nu cred că soluția e un nou Holocaust, dar nici așa nu se mai poate.

2 comentarii

  1. Si totusi? La vot merg si ei… asadar, de ce crezi ca ar vrea sa actioneze direct spre ei?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*