Toate drumurile duc la Sala Sporturilor!

toate drumurile duc la sala sporturilor

V-ați gândit că am epuizat toate subiectele cu Minaur, la fel mă gândeam și eu. Dar mereu și mereu îmi apar imagini cu banca noastră de rezerve de la ultimele meciuri. Rar am avut rezervă pentru jucători, iar asta a dus la o acumulare uriașă de oboseala. De aceea acești jucători sunt mai mult decât „jucători”.

Mâine de la 18 vom întâlni steaua. Pentru mulți dintre suporterii cu vechime, meciurile cu steaua și dinamo sunt cele mai important din întreg sezonul. Mulți dintre noi nu știm, dar să îi întrebați pe cei mai în vârstă de ce nu a reușit Minaur să câștige titluri de campioană în anii 80, deși era cea mai bună echipă din România.

Știu că mâine nu va conta adversarul și simt că mâine este ULTIMA șansă pentru noi să îi vedem pe Peti, Razvan, Mihai, Andrei etc. Ei puteau să nu joace, puteau să plece, au memorii depuse. În schimb au ales să rămână. Iar noi avem obligația morală să mergem în număr cât mai mare mâine la meci, să umplem sala.

Eu am încredere în băimăreni, cred că știu să își aprecieze legendele. Iar Minaur este LEGENDA orașului! Mâine toate drumurile duc la Sala Sporturilor! Tot înainte!

foto

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*