Transfer de „marcă”

traseism politic

De când s-a dat startul la traseismul politic fără jenă și rușine, oamenii politici au fost destul de activi pe piața de transferuri. Și-au schimbat doctrinele mai des decât damele de companie clienții. Nu le este nici o jenă că azi sunt de stângă, când ieri erau de dreapta. Li se pare totul normal.

Mai ieri, în județul Maramureș, UNPR și-a înmulțit rândurile cu 50 bucăți de (foști) PPDD-iști. Așa…din senin. Oamenii s-au săturat de PPDD, un partid obscur și de toată jena, încă de la începuturile sale și au ales să se înscrie în miniPSD, pardon, UNPR. Mândri foc de reușită, oamenii s-au periat reciproc la conferința de presă. Atâta pupat în fund nu am auzit de foarte, foarte, foarte mult timp.

Da! Și eu consider că trebuie să fim mândri de acest traseism politic. Ne credem în UE, dar de fapt suntem undeva prin Cecenia. Nu mă aștept să se rușineze, lor li se pare perfect normal ceea ce fac. Tind să înclin balanța din ce în ce mai mult spre emigrare. Nu văd luminița de la capătul tunelului. Suntem sortiți eșecului. Mi-e scârbă de politica românească.

Foto

1 comentariu

  1. Din păcate politica la noi o fac nesimțiții și curvele. La noi cuvântul onoare apare doar in DEX. În conștiința politicienilor e absent. Eu unul m-am hrănit demult de politică. E prea scurtă viața să mai am loc de așa mizerie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*