Transport gratuit pentru cei care citesc!

cititi-in-autobuze

Din start vă spun că ideea nu îmi aparține, însă consider că este una dintre cele mai bune inițiative văzute în ultima vreme. Un clujean s-a luptat un an de zile cu autoritățile locale pentru acest proiect, iar, într-un final, s-a dovedit a fi un succes uriaș.

Ideea de bază este ca pe o perioadă de timp (scurtă sau lungă) oamenii care citesc o carte pe mijloacele de transport de comun să beneficieaza de gratuitate. În Cluj, a fost vorba de o săptămână, însă una destul de intensă. Oamenii s-au alăturat repede proiectului și uite așa și-au făcut apariția cititorii pe autobuze.

Oare nu s-ar putea prelua și aplica această idee și în orașul de pe Săsar? Imediat începe școala, facultatea. Nu ar fi frumos ca timp de o săptămână cei care sunt surprinși citind să beneficieze de o călătorie gratis? Nu cred că ne încurcă. Încurajăm cititul. Eu zic că se merită. Acum depinde doar de autoritățile locale.

Au oare curajul de a promova o astfel de idee?

 

4 comentarii

  1. Am vorbit cu băiatu, e ok să preluăm și la orașul de pe Săsar. Am luat legătura cu el înainte de a fi faimos pe 9gag și altele. facem?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*