Traseism pe față

traseism politic

Nu se mai ascund. Nu o mai dau pe ocolite. Nu le este frică de nimeni și nimic. Oamenii, care ar trebui să conducă destinele acestei țări, ne-o trag din față. Cât de curând, primarii din toată țara vor putea să își aleagă partidul, fără să suporte consecințele…din păcate.

Este cel mai grosolan și abject mod de a câștiga electoratul. Știu…și cei de dreapta au făcut-o acum câțiva ani, ba mai mult, sunt convins că și ei ar fi făcut la fel chiar și acum. Să nu uităm totuși că politicienii noștri sunt niște scârbe. Scuipă într-un loc și apoi se duc și ling. Oameni fără coloană vertebrală, onoare și demnitate.

Din păcate, majoritatea  românilor nu se vor sesiza. În momentul votării acestei abjecții, sunt convins că televiziunile vor avea ordin de a distrage atenția prostimii. Politicienii, indiferent de coloratură politică, ne-au învins. Am pierdut! Din nou!

3 comentarii

  1. Nu stiu daca am pierdut neaparat in fata scursorilor din politica, insa in mod cert am mai pierdut ceva din farama de demintate ce mai ramasese acestui popor. Nu ne mai pasa de nimic … pur si simplu nu ne mai pasa …

  2. Am vrut sa scriu si eu despre ei, dar pana la urma am renuntat. Sunt niste cu*ve, niste oameni de nimic.
    Tare as rade daca n-ar iesi Ponta cu ai lui si sa iasa unul din partea cealalta a jocului, sa se mai bata… putin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*