Trei lucruri despre meciul lui Minaur.

meciul lui minaur

Deși am câștigat, greu, dar am câștigat, personal am rămas cu un gust amar după meciul de ieri.

1. Băieții aceștia au adus titlul în acest oraș dupa 16 ani! Au calificat echipa în elita a doua din Liga Campionilor, iar ei joacă neplătiți de ȘASE luni imediat. Se pare că oamenii din conducerea echipei promit una luni și până vineri se sucesc. Chiar și de două, trei ori. Nici un pic de respect pentru acești băieți. Din păcate.

2. Suntem un oraș cu aproximativ 100.000 de locuitori, iar Minaur este cel mai galonat club din acest oraș. Drept dovadă, noi nu suntem în stare să umplem sala pentru un meci de LIGA CAMPIONILOR pentru că biletul costă 30 de lei. Jenibil!!! Cred că suntem ipocriți.

3. Bă, ăștia din conducere. Voi sunteți proști??? Cum dracu să lăsați să le expire viza de muncă la DOI jucători? Ce c*cat ați așteptat? A doua venire??? În orice țară europeană, nu BANANIERĂ ca a noastră, sunt convins că omul responsabil ar fi zburat pe loc. La noi, nu. Totul este relax. Ce contează că este plin clubul de incompetenți.

De materialele promoționale nu mai zic nimic. Ne agităm degeaba. Mai întâi să plătească băieții, apoi să își angajeze oameni competenți la club. În rest, sper să câștigăm următorul meci! Forza Minaur!

foto

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*