Tu, ce ai făcut pentru Minaur și HCM?

situația de la minaur

Îmi zice un amic că eu sunt negativist. Nu știu, eu unul nu mă văd așa. Sunt mai degrabă realist sau cel puțin așa mă văd eu. Dar pornind de la ideea lui, m-am gândit să vă întreb pe voi, băimăreni, ce ați făcut voi pentru Minaur și HCM?

Nu, nu vreau să fie un concurs de laudă, pentru că orice suporter face din dragoste pentru culori tot ce face, nu? Nu mă interesează nici de câte ori ați fost la meciuri, pentru că nu-i așa, orice suporter vrea să ajungă la cât mai multe meciuri ale favoriților, nu?

Concret, ce ați făcut voi pentru cele două cluburi? Eu am fost băiat cu teu și la fete și la băieți. Acum mulți ani, ai dracu de mulți dacă stau să mă gândesc bine. Însă, de patru ani de când am siteul acesta am scris mult despre cele două echipe. Mai exact, am vorbit despre Minaur în 121 de articole! Iar despre HCM în 137 de articole!

Mult, puțin? Nu știu. Însă, nu am ajutat pe cât mi-aș fi dorit. Dar acum există posibilitate, există unde. Trebuie doar să te implici. Ia legătura cu Asociația Suporter Băimărean, fă tu singur. Orice. Împreună putem ajuta cele două cluburi. Umplând sala meci de meci, promovând echipele, cumpărând articole promo cu ele etc. Împreună, doar împreună, putem reuși.

1 comentariu

  1. Ce am facut? N-am plecat de la nici un meci fara sa cobor in teren sa dau mana sau sa le imbratisez pe fete, felicitandu-le. Le-am incurajat an de an, pe aproape fiecare in parte. Le-am asteptat tarziu in noapte impreuna cu sotul meu si alti cativa prieteni, Mihai Pintea, Urs Daniel, etc., in ziua de Pasti, anul trecut, 2015, cu flori, chiar daca au fost invinse, de Rotov Don. Le-am sustinut si le-am incurajat verbal, fata in fata, incontinuu. I-am scris de nu stiu cate ori domnului Dedu. I-am „condus” pe cativa mari jucatori de la MINAUR, oferindu-le pentru a nu ne uita, albume cu Maramuresul. Am vorbit cu ei incurajandu-i si le-am trimis cate un trandafir dupa un meci greu, lui Cristescu, Marta, Bera, pentru prietenele si sotiile lor. Am mers de cel putin patru ori la Sala, la antrenamentele noii echipe HCM, din vara 2015, sa le vad, sa inteleg ce se va reconstitui din cea destramata anul trecut. Am tinut legatura incontinuu cu Eliza. Am scris pe toate paginile, dupa o singura discutie pe chat cu Lois, in vara anului 2015, cum ca ea doreste sa ramana la noi, invitandu-i pe cei ce erau daramati, iubitorii HCM, sa scrie daca o vor, pentru ca vom fi auziti. Am invitat la vot de cate ori EHF, a nominalizat o jucatoare. Le-am filmat si fotografiat in splendoarea jocurilor. Mi-am adus prietene la Sala. Am tipat in tribuna goala de la Ljublana, cand eram doar cativa suporteri, pentru a le incuraja. Dar toate acestea nu stiu cat conteaza daca ceva, undeva, s-a rupt sau cineva a A RUPT. Ce n-am facut? N-am stiut sa caut sponsori pentru ei/ele. Mare neputinta. Pentru ca nici nu stiu cum functioneaza un Club de Handbal. Am inteles ca pentru a accede la fiecare nivel, intr-un sezon handbalistic, pana la acel mult visat Final 4, e nevoie de sume importante de bani. Le-am scris si le-am asteptat cu drag acasa pe Bianca, Aneta, Biti, Andrada, Geta. Si….cu certitudine, voi ramane doar langa HCM. Nu pot indragi alta echipa. E ca si cand iubesti un singur om si daca moare, tot nu ai nevoie de altul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*