Tu, ce faci?

tineriinufacnimic

Rata tinerilor de 18 – 24 de ani din România care nu au niciun fel de activitate este de 16 la sută, peste media UE de 13 la sută, în condiţiile în care în România s-a făcut şi cea mai mare reducere a investiţiilor în educaţie, potrivit unui studiu al Comisiei Europene (CE).Sursa

 Da, din păcate este adevărat. Mulți, foarte muți tineri apți pentru muncă stau și nu fac nimic. Nici școală, nici servici, NADA. Ce face statul român pentru a contracara acest flagel de mi se rupism??? Decide să reducă investițiile în educație. Probabil banii astfel economisiți vor fi reintroduși în sistem prin dedicații la taraf și mynele. Offff viața noastrăăăăăă.

2 comentarii

  1. Eu de exemplu muncesc de mai bine de jumatate din viata mea si imi place. 😀 Copilul meu care este aproape de pragul maturitatii l’am educat ca tot ce vrea sa aiba sa obtina doar si numai daca face ceva pentru asta, in cazul ei fiind scoala. Vrea tebelefon jmecher, dar in masura posibilitatilor … trebuie sa mearga scoala, vrea upgrade de laptop … trebuie sa mearga scoala … vrea libertate (controlata) … trebuie sa mearga scoala; vrea pe net, trebuie sa imi ceara voie dupa ce si’a facut lectiile desi WiFi’ul este la liber … ca daca nu … 3 luni din vacanta de vara nu a mai avut nimic, absolut nimic in afara de meditatii in fiecare zi si patru pereti de penitenta.

    In concluzie incerc sa cresc NU o lepra ci un viitor om care sa cunoasca echilibrul dintre a oferi ceva pentru a primi ceva, ca nimic nu e gratis in lumea asta si nimeni nu este obligat sa te tina ca pe o lepra cu ajutoare sociale si alte alea.

    Asta’i!

  2. P.S. Aia de ai scris au avut timp de proteste si mers la vot. Asta’io tristetea mea … iresponsabilitatea lor de care nu ma pot convinge ca nu ar fi cand imi demonstreaza ca este! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*