Un an de doar Baia Mare

doar baia mare

Anul trecut pe vremea asta, se năștea ideea acestui site. Este primul meu proiect serios în lumea 2.0.

Nu m-a interesat vreo nișă anume, scriu pentru că îmi place și o fac cu mare drag. La început mi s-a propus să fac parte dintr-un alt proiect online, însă am ales identitatea proprie, prin care pot să-mi expun opinia despre oraș și țară.

Am început frivol, cu articole pline de greșeli, fie ele gramaticale sau de exprimare. Nu aveam domeniu propriu și nici nu foloseam diacritice. Prin urmare, nu ajunsesem la nivelul impus de la început.

După ce am reușit să îmi îmbunătățesc un pic stilul, au venit și vizitatorii. Nu cu sutele, nu cu miile, însă oamenii păreau interesați de Baia Mare. Apoi, au urmat comentariile și părerile, pro sau contra.

Vroiam altceva, așadar din februarie 2013, am trecut pe domeniul propriu. Teme, pluginuri, SEO și multă muncă. Articole cât mai coerente și o imagine care să atragă. Vreau ca vizitatorii mei să cunoască orașul de pe Săsar…cu bune și cu rele.

Nu fac parte dintr-un trust de presă, nu am un site de știri, însă consider că opinia mea contează. Aceasta din urmă o expun pe acest site, iar celor care mă citesc și mă  vizitează țin să le mulțumesc. Vă aștept pe toți în acest minunat oraș, poate reușim să bem o bere.

Până acum, s-au scris 240 de articole, la care s-au adunat 1765 de comentarii. O apariție în presa locală scrisă și apariții periodice în presa online băimăreană. Am participat la promovarea diferitelor evenimente, fie ele culturale, sportive sau de binefacere. Tind să cred că nu mă voi opri aici.

P.S. Cei din urmă, vor fi cei dintâi. Deci, Andra, mulțumesc pentru tot ce faci pe aici 🙂

38 de comentarii

 1. Nu stiu ce sa iti spun, de succes nu cred ca ai nevoie deoarece il ai. Mult noroc si nu uita, sa iti ingrijesti aceasta casa deoarece merita.

 2. Mulți ani înainte! Cu articole interesante, cu inspirație maximă și mai ales cu mulți vizitatori. Virtuali, dar și veniți să străbată la pas orașul care ție îți este atât de drag.

 3. Eu abia acum te-am decoperit, dar imi place ce am citit, asa ca voi fi o cititoare fidela.
  La multi abu si la multe, multe articole.

 4. La multi ani, cronicar de pe Sasar!Cand o sa ajung iar in Baia Mare o sa ma dau cunoscatoare, ma fac ghidul grupului.Bineinteles ca or sa ma plateasca in inghetata sau bere cu lamaie!:))Deci trebuie sa-ti dau cota-parte…

 5. La multi ani blogului tau, multa inspiratie pe mai departe si prieteni dragi si fideli alaturi. Ai implinit o varsta frumoasa, atinsa si de mine cu actualul domeniu in iarna lui 2013. Spor la treaba si succes!

 6. Scrii bine, chiar foarte bine. Noi nu urmarim greselile de ortografie, urmarim realitatea si adevarul din ceea ce ne-ai obisnuit sa scrii. Ar fi frumos sa fie o persoana in fiecare judet, sa scrie asa cum scrii tu, verde’n fata.
  Succes in continuare.

 7. Felicitari ca prezinti orasul cu bune si rele in mediul online. Cei care vor sa ajunge prin zona, sa stii ca se intereseaza despre cum merg treburile pe acolo. Asa ca, la mai multi ani. 🙂

1 trackback / pingback

 1. La mulți ani, www.ursachipaul.ro ! | Ursachi Paul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*