Un drum fără final

druminreabilitare

În 2008, omul ales ca președinte al Consiliului Județean Maramureș, ne promitea că într-un timp record vom reuși să ne bucurăm de drumul Baia Sprie-Bârsana. S-au început efectiv lucrările, dar într-un timp scurt s-au oprit…brusc. Iar azi, drumul e un real pericol pentru conducătorii auto.

A venit și anul 2012, iar noul președinte al instituției mai sus menționate ne-a promis că drumul va fi gata cât de repede. Au trecut doi ani de atunci, iar lucrurile nu s-au mișcat în nicio direcție. Oamenii de pe traseu s-au plictisit și nu înțeleg cât trebuie să mai rabde.

Acum, ni se promite iarăși demararea și finalizarea lucrărilor. Dar sunt convins că nu se va întâmpla nimic. Noi vom continua să ne rupem mașinile, lucrările actuale se vor degrada, iar în curând vom fi nevoiți să restituim banii folosiți din fonduri europene. Vom rămâne doar cu facturile umflate.

Iar atunci cine va fi de vină? PDL, USL sau oamenii care i-au votat? De suferit vom suferi tot noi, cetățenii de rând. Batjocura celor care ar trebui să gestioneze destinele noastre.

Foto

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*