Unde joacă la pariuri online băieții din Maramureș? (P)

pariuri online

Se pare că băieții din Maramureș se pricepeau mai bine decât mai așteptam la pariuri online, cel puțin mai bine decât mine, care mă consideram un fin cunoscător al zonei.

Dacă îți plac pariurile, bănuiesc că știi deja că nu ai voie să joci la nici o casă de pariuri online care nu este licențiată în România la ONJN. Astăzi sunt 15 operatori licențiați, la care putem paria 100% legal, însă nu toate variantele sunt și pe măsura așteptărilor.

Eu am încercat să joc la câteva agenții și am descoperit la fiecare câte ceva interesant, dar trebuie să recunosc că uneori am fost dezamăgit de anumite aspecte. Mergând din floare în floare, am descoperit multe lucruri interesante și mi-am dat seamă cum pot profita de ele.

Am observat că pe site-ul celei mai mari și mai active comunități de pariori de la noi din țară există 5 case de pariuri online recomandate. Iată de ce apreciază specialiștii aceste agenții:

Netbet se remarcă prin oferta de pariuri live, care este extrem de bogată la orice oră din zi sau din noapte. Aici am găsit jocuri foarte similare cu cele de la păcănele, cu fructe și șeptari, dar și pariuri pe sporturi virtuale, printre altele.

La Sportingbet m-a atras din prima concursul Predictorul Fotbalului, care seamănă cu vechiul pronosport. Am văzut că zilnic poți revendica diverse oferte și dacă închei o săptămână pe minus, poți să primești o parte din pierderi înapoi, în funcție de numărul de puncte acumulat în respectivele zilei.

Betfair este faimoasă pentru platforma sa de Betting Exchange, dar are și o secțiune de pariuri în cotă fixă unde se găsesc numeroase oferte interesante și chiar un generator de bilete. Pe platforma de Exchange poți lua locul casei de pariuri, cumpărând și vânzând cote după bunul plac.

Unibet este una dintre cele mai lăudate agenții de pariuri online de la noi din țară, având ca dovadă numeroasele premii de anvergură continentală obținute de-a lungul anilor. Aici se găsește o funcție foarte interesantă pentru pariuri live: Action Betting. Practic, joci pariuri live care se stabilesc în câteva secunde și primești banii instantaneu atunci când câștigi.

Am ajuns să joc la Betano pentru că mi-au spus niște amici că aici se găsesc niște tipuri de pariuri neașteptate pentru Liga 1, cum ar fi cele pe cartonașe sau pe cornere și întâmplător am descoperit și aplicația lor pentru iOs de pe care poți pune pariuri vorbind.

Înainte de a vă înregistra, vă recomand sincer să urmăriți și recenziile acestor agenții de pariuri online pe site-ul comunității pariorilor din România, pentru că sunt sigur că mi-au scăpat multe lucruri de care vă puteți ajuta să câștigați mai mult la acești operatori.  Nu uitați să vă verificați conturile noi pe care vi le deschideți pentru că altfel ONJN îi obligă pe operatori să le închidă în termen de 30 de zile. Trebuie să trimiteți o copie de pe buletin și o copie de pe o factură de curent, gaze etc. Eu mi-am verificat deja multe conturi în doar câteva ore și nu am avut nici un fel de problemă. Am înțeles că agențiile de pariuri online sunt cam la același nivel cu băncile în ceea ce privește securitatea, așa că nu îți faci griji în acest sens, pentru că datele tale sunt protejate prin lege.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*