Vă place fotbalul american?

fotbalamerican

Valentines Day, Halloween și mai știu eu câte alte obiceiuri preluate de peste ocean. Noi le zicem americane, dar, de fapt, sunt obiceiuri europene importate în Țara Făgăduinței. Au prins bine la noi, iar acum începe să câștige teren unul dintre cele mai iubite sporturi de peste ocean.

Fotbalul american este de câțiva ani buni, unul dintre cele mai cunoscute sporturi de pe planetă. La început, a prins doar în USA , dar acum câștigă teren și pe continentul bătrân. Baia Mare e printre puținele orașe din România, care se laudă cu o echipă de fotbal american. La început de drum, ce-i drept.

Miners Baia Mare, recrutează jucători pentru echipa care s-a înscris deja în Campionatul Național. Cei pasionați și îndrăgostiți de acest sport, au ocazia să se implice direct. Fotbalul american, la ora actuală, nu se bucură de o mare notorietate, însă sunt convins că în timp acest sport va avea suficienți adepți.

Un oraș ca Baia Mare, avid după rugby, va fi alături și de echipa de fotbal american. E șansa voastră de a participa la nașterea unei noi discipline sportive în România și oraș.

5 comentarii

  1. Despre intiativa … numai de bine … pacat e ca fotbalul si mai ales handbalul din Baia Mare se zbat la limita supravietuirii desi inca fac performanta … asa cum pot si cum pot.

  2. Si eu am scris atunci cand cei cativa entuziasti au pus bazele echipei de fotbal american – Resita Locomotives.

  3. 🙂 … eu sper sa NU 🙂 – pentru ca primul meci oficial din Campionatul National de Fotbal Americat este cu Timisoara 89ers (in lotul carora sunt inclusi si sportivii de la Resita Locomotives). )

  4. :)) Nici eu nu cred ca vor reusi multe chiar din primul meci. Sunt si incepatori baietii, insa au dorinta si ambitie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*