VAG24 – furnizorul de masini de lux pentru evenimente speciale (P)

Numarul persoanelor care detin o masina in Romania s-a dublat comparativ cu deceniul trecut, insa nu toti posesorii detin o masina noua sau pe care au cumparat-o noua. Multi aleg varianta second hand, considerand pe moment ca este mai avantajoasa, fapt care se va dovedi fals imediat ce apar primele probleme tehnice si trebuie platite taxele necesare dar si pentru ca nu isi permit o masina noua iar nevoia de una ii determina sa apeleze la varianta second hand.

Nu este nimic in neregula in a conduce o masina mai veche, cat timp ne serveste bine la realizarea sarcinilor pentru care o folosim. Dar ce facem in cazul in care mergem la un eveniment mai special, mai distins? Multi ar renunta la masina proprie si ar alege o varianta alernativa, o varianta care poate veni din partea unei firme de inchirieri auto precum VAG24 care se ocupa de acest business in orasul Cluj si in zonele limitrofe. Pentru a va putea vorbi despre aceasta firma, sa fac intai o scurta descriere a ce inseamna rent-a-car pentru cei care inca nu au auzit de acest serviciu.

Rent-a-car sau inchiriere auto reprezinta un serviciu prestat de o firma prin intermediul careia o persoana poate inchiria o masina pe o anumita perioada de vreme in schimbul unei sume de bani. Ca orice business, fiecare firma vrea ca serviciile oferite sa fie de cea mai buna calitate, sa atraga cat mai multi clienti si sa le ofere cele mai bune produse, in acest caz masinile, conditiile acestora si preturile. VAG24 ofera cele mai bune servicii de rent-a-car din Cluj, masinile din dotare sunt in stare perfecta de functionare in permanenta iar preturile sunt fara egal. In anii de activitate firma a avut nenumarati clientii romani si straini care au avut nevoie de un mijloc de transport si au apelat la serviciile acesteia. Masinile din dotare sunt de la marci cunoscute, romanesti si straine. Clientii pot alege o masina de mici dimensiuni, cu doua sau patru locuri sau o masina de tip SUV, pentru sarcini mai dificile.

1 comentariu

  1. Am inchiriat de multe ori masini din Romania, multe dintre centrele de inchiriere chiar nu are rost sa functioneze. O sa incerc si acest centru de inchirieri cand o sa am drum spre Cluj. Preturile sunt bune, incepand de la sub 100 de lei pentru o masina mica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*