Vedeți și voi!

protest anti ponta

Contrar informațiilor(să nu zic minciuni) apărute în trustul de casă al pesedeilor, băimărenii au fost în număr destul de mare la protestul anti-ponta. Digi24 a estimat numărul participanților la 1000. Oamenii s-au comportat civilizat pe toată durata mitingului. Dar știți ce am văzut eu? Există speranță oameni buni. De la geamuri, din mașini și chiar de pe trotuar oamenii erau încântați și încurajau mitingul. Se pare că mulți s-au convins de verticalitatea candidatului pesedeu. Duminică se decide. Ieșiți din casă dacă vă pasă! Votați Iohannis, este atât de simplu!

Foto

4 comentarii

  1. La ce plm ati protestat? Contra unui candidat care habar n-are care is prerogativele presedintelui sau contra unui gunoi?…..Din punctu meu de vedere…..amandoi is gunoaie…numa zic

  2. Ca sa poti sa faci afirmatia asta trebuie sa fii cineva…..tu, nu prea esti nimeni asa ca, si daca te face sa te simti bine afirmatia asta….te rog, abtine-te! Inafara de Cotos, care sper ca a fost doar diplomat…nu ne intereseaza de tine, stim sa ne apreciem singuri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*