Vine Cluju la Baia Mare!

vine cluju

Ok, nu tot Cluju, ci o parte. Mai exact, echipa din spatele ClujX. Lupta pentru titlul de Capitală Culturală Europeană se anunță unul destul de interesant pentru orașele rămase în finală. Printre acestea se află și Cluj, dar și Baia Mare. Băieții de la ClujX sunt o echipă de bloggeri clujeni care sprijină Clujul în acest parcurs. Au viztat în anii precedenți mai multe foste capitale din Europa. Anul acesta au ales să facă turul finalistelor din România.

Astfel în perioada 23-25 martie au decis să viziteze Baia Mare. Ce trebuie să facem noi? Să le recomandăm locuri pe care să le descopere în orașul de pe Săsar. Așa, la prima strigare, eu personal, le-aș recomanda două. De exemplu, Piața Cetății și Turnul lui Ștefan, acest loc nu trebuie ratat dacă ajungi la noi în urbe. Poate o scurtă vizită la Muzeul de Mineralogie. Alte propuneri prieteni?

2 comentarii

  1. Eu le-as mai recomanda Muzeul de Etnologie, evident o vizita si prin Centrul Vechi.

  2. Sa nu uite sa treaca pe la Muzeul Artei. Eventual, nu stiu daca se poate, dar i-as duce si pe la Colonia Pictorilor. Desi acolo din cate stiu este un santier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*