Vine Coaliția pe strada Bilașcu.

cătălin cherecheș și coaliția

Azi am găsit în cutia poștală un flyer. Chipeșul nostru primar ne cheamă pe noi, cetățeni ai străzii Bilașcu, la o discuție. Întâlnirea va avea loc la ora 18:30 în fața pieței Bilașcu. Din păcate nu pot ajunge, dar m-am gândit să le spun ce ar putea face prin cartier, pentru că văzând majoritatea celor care au fost până acum la întâlniri, nu îmi pun mari speranțe.coalția pe bilașcu

În primul rând ar putea reface drumul. De anul trecut toată strada Bilașcu este în valuri. Mulțumim IMI SA! După nenumărate sesizări făcute de mine la Poliția Locală s-au ridicat unele mașini abandonate, dar și așa au mai rămas unele care adună praf și mizerie. Toaletarea zonelor verzi adiacente blocurilor (serios, nu mai avem loc pe trotuar de gardurile vii!) și de lângă locurile de joacă. Acum trei săptămâni am solicitat intervenția unei echipe de cositori în parcul de copii. Au venit, au tăiat. Dar de ce trebuie ca mereu să îi chem? Am mailuri și de acum 3 ani!!!

Dacă tot sunt lângă piața Bilașcu să tragă un ochi lângă tomberoane. Există acolo un loc infect care este așa de cel puțin CINCI ani de zile! Sper ca vecinii care își vor face prezența la întâlnire să și spună ce au pe suflet.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*