Vrem parcuri industriale!

parcuri industriale

Sălaj – 1 buc (altele în construcție); Cluj – 4 buc; Bistrița-Năsăud – 1 buc (altele în construcție); Bihor – 1 buc; MARAMUREȘ – 0! De aici.

Astea sunt cifre oficiale, da? Nu mi-am dat peste burtă și am debitat cifrele de mai sus. În 26 de ani de democrație, conducătorii destinelor noastre nu au mișcat un „jejet” pentru a crea parcuri industriale în județ și localitățile acestuia. Sunt alte lucruri prioritare pentru ei.

Dacă va fi să alegem un primar, măcar să ne garanteze cu locul de primar că va realiza un astfel de parc industrial. Toate sunt importante pentru mine, și cultura, și sportul, și educația, și turismul etc. Dar cred că prioritatea numărul 1 ar trebui să fie crearea locurilor de muncă. Deci, care este candidatul care ne garantează că va realiza un parc industrial? Și nu doar pe hârtie.

3 comentarii

  1. Din pacate pentru noi, singura sansa la un parc industrial era ca d-na Hofer sa nu pice la pace cu primarul.Asa ca deocamdata pina nu se cearta cei doi 0 sperante.

  2. Sansa noastra era ca cei doi sa nu se inteleaga, iar primarul sa demareze demersurile pt. parcul industrial.Asa niciodata nu o sa-i deranjeze afacerile doamnei printre care sunt si spatiile pe care doamna le are la marginea orasului.Sper ca acum ai inteles ce vreau sa spun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*