Zona Gării din Baia Mare: „Nu avem asfalt!”

„Nu avem asfalt!”

Ieri seară am fost cu Brian Cristian, candidatul USR-PMP pentru Primăria Baia Mare, și cu colegii candidați pentru funcția de consilier local, Măndița Baiaș, Marcel Bența, Bogdan Blidar și Adrian Moldovan, pentru a sta de vorbă cu băimărenii care locuiesc în zona cartierul Gării.

Străzi neasfaltate, lipsa locurilor de parcare, lipsă zonă verde, locuri de joacă insuficiente, siguranță și multe alte probleme. Aceste probleme semnalate se tot repetă. Drept dovadă că orașul nostru a fost administrat prost timp de 35 de ani. Indiferent de cartier.

Este timpul să schimbăm mersul lucrurilor. Împreună Repornim Baia Mare!

Cod AEP: 21240009

2 comentarii

 1. Eu sa zicem ca apreciez vizitele astea prin cartiere, dar iti garantez ca oamenii au incredere redusa. Daca ma duc intr-o zi din zona din poza pana unde locuiesc acum, pfff. Ar fi de munca pentru 30 de ani:
  * zonele dintre blocuri din zona Vlad Tepes
  * „magazinul” de pe Tepes 2 unde se intalnesc cetatenii la o bere si un pahar de tuica (Politia Locala???
  * zona cotete
  * zona triaj??
  * gara in sine + autogara
  * lipsa trotuar Petrom Unirii si o bordura de 50 cm (mi-a sarit roata de la caruciorul pruncului o data cand am coborat bordura) – de ce nu este trotuar acolo deloc???
  * toata zona dintre blocuri pe pe Marasesti – efectiv piatra ramasa din anii 90
  * containerele???

  etc.

 2. Nu e ca și cum noi acum descoperim problemele. Oamenii au făcut sesizări, primăria a promis proiecte, soluții și nimic nu s-a întâmplat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*