2012 spre 2013

A mai trecut un an. Vorbele acestea mi-au ramas intiparite in memorie. Asta zicea bunicul in fiecare an de 31 decembrie. Anul acesta care a trecut a fost si mai incarcat ca de obicei.

Ianuarie a adus mult frig si multa zapada in Baia Mare. Luna februarie mi-a rapit un bunic, ultimul dintre cei doi. Martie a fost luna in care nevasta si-a ales rochia de mireasa, deci financiar a fost apogeul crizei :)) Luna aprilie a fost prilej de sarbatoare, Pastele le-am petrecut in Maramuresul istoric. Luna mai a dat startul la prajeli si drumurile spre Coruia.

Iunie a insemnat un calvar pentru nevasta. Campionatul European de fotbal si nopti pierdute la Terasa Tom&Jerry. Iulie a fost cea mai hardcore luna din acest an. Nunta noastra a ocupat tot prime time-ul zilelor. In august am fost la Marea Neagra si ne-am simtit excelent. Apoi dupa primele opt luni foarte bune a urmat o luna dezastru. E vorba de septembrie, care a venit cu o Hepatita A pentru mine. Luna in care m-am nascut, octombrie a inceput cu un chef monstru al orasului. Noiembrie ne-a pregatit pentru nebunia cumparaturilor de sarbatori, iar anul l-am incheiat in decembrie supravietuind unui nou sfarsit de lume.

Dupa scurta trecere in revista a anului care se termina azi, vreau sa multumesc tuturor care au trecut pragul DoarBaiaMare din iunie pana acum. Sunt la inceput de drum, dar mai hotarat ca niciodata. Va doresc tuturor un an nou fericit.

P.S.: Luna iunie a dat nastere si acestui blog 😀

24 de comentarii

  1. La multi ani pe 2013 si la cat mai multe articole frumoase, cum ne-ai obisnuit !

  2. chiar ai avut un an incarcat. eu nu ma pot lauda cu atatea intamplari :)) casa de piatra

  3. La mulţi ani! Eu am descoperit blogul tău şi al oraşului meu abia la finele anului, dar de acum voi fi cu ochii pe voi 🙂

  4. Eu am intrat mai tarziu aici, asa ca am pierdut momentul cand v-ati pus pirostriile, asa ca va urez acum pe langa „La multi ani”-ul de rigoare, Casa de piatra! 🙂

  5. Sa imi fie rusine, am uitat sa iti urez si tie un an nou fericit. Deci sa incep: un an nou fericit, impliniri si succese.

  6. Condoleanta pt bunic, felicitari pt nunta, pt blog, sper ca de hepatita ai scapat sau e in curs de vindecare.
    tine-o tot asa… datorita tie cunoastem si noi Baia Mare 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*