La Restaurant Parc Athos

Daca saptamana trecuta nu ne-am oprit pe nicaieri, acum o sa ajungem in Parcul Regina Maria. Aici vom face cunostinta cu cel mai renumit local de acolo.

Locul unde micii sfaraie duminica de duminica, locul unde mesele sunt pline in fiecare week-end si locul unde oamenii pot sa inchirieze sala pentru nunti, botezuri si diferite evenimente.
Localul este acolo de multi ani si a trecut mereu prin schimbari majore pana sa ajunga sa arate asa cum arata acum.

Localul poarta o noua denumire, Restaurant Athos, dar de dragul vremurilor bune si de mult apuse, eu inca il consider Restaurant Parc.
Mancare este excelenta, daca ajungeti pe acolo va recomand micii care sunt fabulosi. La evenimente sa stiti ca au un meniu diversificat, si cu siguranta gasiti mancare sa va placa. Preturile in schimb sunt mai piperate decat in alte locatii, dar posibil si din cauza re”numelui”.

Servirea este exceptionala, nu veti astepta mult pentru comanda, iar ospatarii sunt chiar sunt amabili.

Fata de multe alte localuri, aici aveti parte de parcare, si de o zona de realxare si plimbare excelenta.

P.S.: Sa nu uitam ca aici a avut loc emisiunea de muzica populara Vaida si prietenii !! 🙂

Nota 
Pret: 7
Ambianta:7
Servire: 9
 
Sursa foto:afaceriromania.eu
 
 

10 comentarii

  1. Am fost si eu acolo cu inca 6 persoane.Desi nu era aglomerat o trebuit sa asteptam mult pana ni-sa adus comanda.Ciorba de burta era aproape numai ciorba,burta aproape ca lipsea iae scuza ospatarei a fost ca poate nu a mai avut bucatarul burta.
    La sfarsit mi-a fost mie rusine de tupeul ospatarei cand o trebuit sa ii spun sa imi dea restul,pt ca a spus multumesc ca si cum bacsisul ar fi obligatoriu.
    Nu m-as mai duce niciodata acolo,este pe departe cel mai prost restaurant la care am fost vreodata

  2. Si eu am fost la revelion 2014 la restaurant athos…si am fost nevoita sa plec acasa deoarece nu mi s-a confirmat masa din spusele angajatilor…avand in vedere ca am vorbit cu patroana restaurantului si a zis ca totul este ok si putem merge . Pentru mine restaurantul athos este un restaurant slab…daca au ajuns ca angajatii restaurantului sa spuna la oamenii care vin ” ulttimi doi pleaca acasa ” ….+ nu aveau meniuri….. si nici locuri la masa..dupa ce rezervarea a fost facuta…adica oameni vin poate de la kilometri distanta ca angajtii sa le zica mergeti acasa fiindca nu mai avem locuri dupa ce au platit. De prost gust…nu va recomand…am trait cea mai proasta experienta din cauza lor am ramas acaaa d revelion. NU VA RECOMAND VA SPUN SINCER !

  3. Nu o sa invete niciodata , fiindca asa sunt ei . Findca e un restaurant de fitze se cred mari si tari. Pentru mine restaurantul ala e de cea mai joasa speta…asa ceva nu am mai vazut niciodata, vin din Anglia special sa ma duc la Athos la revelion , si sunt nevoita sa ma duc acasa deoarece nu am avut loc cu soramea la masa. Sunt niste inconstienti asa ceva nu se face!!! Imi este mie rusine de ei …RUSINE !!!!

  4. Comportamentul chelnerului deplorabil, servirea in reluare, preparatele aduse dupa mult timp si erau deja reci(pizza, ceafa, gratar, peste) Am avut tupeu sa intreb de internet Wi Fi , mare greseala din partea mea,imposibil sa redau impertinenta raspunsului.Am fost un grup de vreo 40 si cel putin 39 nu mai mergem vreodata pe acolo.La blazonul pe care considera ca il are am fost deceptipnati total.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*