Mierea de albina cea de toate zilele

Mierea, poate cel mai benefic aliment pe care il poti consuma. Cand eram mic imi aduc aminte, cum se chinuiau ai mei sa mananc zilnic o lingurita de miere de albina. Nu aveau prea mult succes, si intr-un fel imi pare rau ca nu au insistat. O miere de albina de calitate nu trebuie sa fie neaparat curata ca lacrima, asta am invatat si eu cu timpul si cu ajutorul unui expert in miere de albina pe careil gasiti la http://mierea-de-albine.blogspot.ro/ .

De ceva vreme acasa am inceput sa folosesc mierea de albina in loc de zahar aproape in orice.Si sincer e mult mai buna. Cel mai mult imi place sa imi indulcesc laptele cu miere. Ii da un gust si o savoare pe care nimic nu o poate egala.

Eu as recomanda la toti sa consume mierea de albina. E un beneficiu pentru sanatate. Si sa nu uitam ca in Baia Mare sunt foarte multi mesteri in apicultura, iar daca nu suntem multumiti putem oricand apela la mesterul satmarean.

P.S.: Cunoști rezultatele miraculoase pe care le aduce mierea, polenul și propolisul dacă sunt consummate cel puțin 7 zile ? 

Sursa foto:naturame.ro

18 comentarii

  1. Exista o anumita grila de consum pe parcursul celor 7 zile? Dozaje pe zile, etc.

  2. Multumesc pt participarea la concurs. Cei care nu stiu rezultatele pe care le au dupa ce consuma miere+polen+propolis, ii invit sa consume energizantul 100% natural, pt care garantam rezultate in 7 zile.

  3. Mierea de albine este intodeauna bine venita. O folosesc aproape zilnic dar un lucru nu imi place, este prea scumpa.

  4. Sunteti sigur ca mancati miere naturala ? Cat de mult valoreaza sanatatea dvs, daca spuneti ca este prea scumpa mierea ? Stiu, nu avem salariile mari pt a ne permite mai multe lucruri sanatoase. Cat de mult apreciati un produs care ii sunt garantate rezultatele in 7 zile ?
    Va multumesc pt ca sunteti un consumator al produselor apicole.

  5. Am vorbit despre bugetul meu, nu cred ca persoanele ca mine isi cumpara miere. Sunt sigurat ca mananc miere naturala, o cumpar de pe marginea drumului de la persoane care le vinde(asa-i pe la noi prin maramures).

  6. Si eu consum de aproape un an de zile Miere de albine, imi place sa incep dimineata cu 2 lingurite de miere.

  7. Cand eram copil, nu ne lipsea mierea din casa. Imi placeau mult si fagurii pe care ii cumparam din piata. Baiatul meu nu s-a impacat niciodata cu mierea, decat amestecata cu branza de vaca dulce, dar in ultimul timp nici asta nu ii mai place, asa ca nu mai cumpar, desi stiu cat este de buna pentru sanatate.

  8. Nicorici, ma bucur de aceste discutii si daca o sa intri pe blog, o sa vezi ca am scris cum se poate falsifica mierea. Deci poti sa afli cand cumperi daca este naturala sau nu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*