Mierea de albina cea de toate zilele

Sportul baimarean in paragina
La Restaurant Parc Athos

Mierea, poate cel mai benefic aliment pe care il poti consuma. Cand eram mic imi aduc aminte, cum se chinuiau ai mei sa mananc zilnic o lingurita de miere de albina. Nu aveau prea mult succes, si intr-un fel imi pare rau ca nu au insistat. O miere de albina de calitate nu trebuie sa fie neaparat curata ca lacrima, asta am invatat si eu cu timpul si cu ajutorul unui expert in miere de albina pe careil gasiti la http://mierea-de-albine.blogspot.ro/ .

De ceva vreme acasa am inceput sa folosesc mierea de albina in loc de zahar aproape in orice.Si sincer e mult mai buna. Cel mai mult imi place sa imi indulcesc laptele cu miere. Ii da un gust si o savoare pe care nimic nu o poate egala.

Eu as recomanda la toti sa consume mierea de albina. E un beneficiu pentru sanatate. Si sa nu uitam ca in Baia Mare sunt foarte multi mesteri in apicultura, iar daca nu suntem multumiti putem oricand apela la mesterul satmarean.

P.S.: Cunoști rezultatele miraculoase pe care le aduce mierea, polenul și propolisul dacă sunt consummate cel puțin 7 zile ? 

Sursa foto:naturame.ro

Comentarii

  1. By Taraboste

  2. By Nicorici Alin

  3. By Nicorici Alin

  4. By Marian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *