Sportul baimarean in paragina

La Pizza H
Mierea de albina cea de toate zilele

Citesc azi pe un site local ca primaria Baia Mare este foarte aproape de a pune mana pe Strandul Municipal. Nu inteleg entuziasmul.Acel strand arata deplorabil iar locatia este neadecvata unui asemenea amplasament. Sincer, un strand langa un cimitir al eroilor vi se pare in regula?

  La fel pot spune si despre Stadionul Viorel Mateianu, care se afla tot langa acel cimitir si arata deplorabil de ani de zile. Cu tot cu acele scaune noi si cu renovarile respective. Consider ca nu e demn pentru a se desfasura evenimente sportive. In special meci de fotbal. Si aici am inteles ca se doreste construirea unui nou stadion, dar eu cred ca sunt doar vorbe aruncate in campania electorala.
  Bazinul de inot Gheorghe Demeca nu se afla intr-o situatie mai speciala. Exteriorul cladirii arata jalnic, dar totusi lumea spune ca in interior s-au facut modificari. Ceea ce ne poate bucura, doar ca daca luam in considerare ca e printre singurele baze sportive la care s-a lucrat, e prea putin.
   Sala polivalenta Lascar Pana ( nici pana in ziua de azi nu inteleg de ce i s-a dat numele unei persoane inca in viata) arata bine. Aici s-a muncit pe exterior si chiar s-a realizat ceva. A ramas insa o problema de rezolvat, si aceasta e acoperisul. Acolo inca mai ploua in sala. Din pacate.
   Pista de atletism din oras este locul unde puteti inhala praf si admira oameni care se bronzeaza. Este cea mai urata baza sportiva existenta pe raza orasului. Si partea proasta e ca se afla in centru.
   Inchei intr-o nota mai vesela, si va spun ca baza sportiva a celor de la rugby incepe sa arate demn de o tara civilizata. Acolo s-a investit, si se vede.
   Mai avem ce munci la bazele sportive. Sincer in loc de renovari, la unele avem nevoie de noi baze. De la zero.
P.S.: Pun pariu ca promisiunile electorale vor ramane doar promisiuni !!!
Sursa foto: ziarmm.ro&emaramures.ro&maramedia.ro

Comentarii

  1. By Nicorici Alin

  2. By robbie

  3. By Un Baimarean

  4. By Taraboste t

  5. By Paul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *