La Pizza H

Azi vom ajunge sa facem cunostinta cu cea mai cunoscuta si cea mai fitoasa pizzerie din Baia Mare. Sau cel putin asa consider eu.

Pizza H apartine unuia dintre cei mai bogati moroseni, si functioneaza de cel putin un deceniu pe Bulevardul Bucuresti. Nu aveti cum sa ratati pizzeria deoarece se afla chiar in centrul orasului.

Nu cred ca exista baimareni care sa nu ii fi trecut macar odata pragul. Orice fel de pizza veti comanda sunt convins ca nu veti regreta nici un moment. Specialitatile casei sunt si ele foarte bune, multa lume le alege de obicei pe acestea din meniu. Nu va speriati, aici o sa gasiti si alte preparate in meniu, dar va spun eu ca pentru pizza sunt renumiti.
Localul dispune vara de o terasa destul de spatioasa, care mai mereu este ocupata. Zona de mancat este separata de zona de lounge printr-un gang. E ciudat un pic, dar noi ne-am obisnuit deja.
Cei ce servesc acolo nu sunt tocmai cei mai „draguti” ospatari, uneori au un ton destul de ingamfat. Preturile sunt destul de piperate dar ma gandesc ca pozitionare si renumele localului vine cu anumite costuri.
Pentru cei ce urmeaza sa viziteze orasul, va recomand cu incredere sa incercati pizza de acolo. Chiar daca e mai scumpa decat in alte locuri din oras va asigur ca nu veti regreta banutii.

P.S.: Clatita cu pireu de castane e dementiala !! 🙂

Nota 
Pret: 6
Ambianta:8
Servire: 7
 
Sursa foto:gustos.ro

6 comentarii

  1. Nu am mancat niciodata ceva care sa contina castane, dar sunt deschisa spre nou. Daca ajung prin Baia Mare, sigur trec pe la Pizza H.

  2. Bon pontul, mai ales ca-mi place la nebunie pizza. Subscriu la ce spunea vienela pentru cazul in care ajung prin Baia Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*