Luati in vizor

Cand esti mic sau copil mereu ti se spune sa stai linistit in banca ta. Ca o sa cresti si o sa vezi.
Primarul Catalin Chereches, omul care tine fraiele orasului Baia Mare a deschis ieri seria evenimentelor cu ocazia Toamnei Baimarene. Si modul in care l-a facut a impresionat.

De obicei politicienii nu merita laudati, dar de data asta omul si politicianul Catalin Chereches merita laudat. Copii, tinerii din Baia Mare merita sustinuti si merita adusi in fata. Fiecare astfel de gest nu face altceva decat sa creasca o generatie care isi va venera orasul si va incerca tot posibilul sa il ajute.

Ganditiva ca la aceasta parada au participat de la copii de clasa I pana la tineri de liceu. Toti acestia au marsaluit pe strazile orasului, impreuna. Si mai important ca au zambit si s-au simtit bine pe tot traseul.
Lucrul acesta ne face mai uniti si cu siguranta mai puternici ca si comunitate. Sper ca aceasta traditie frumoasa sa ramana valabila si de acum incolo.
E important ca tinerii sa simta ca sunt o parte importanta a orasului si dupa terminarea studiilor mereu sa se intoarca acasa cu drag si sa ajute la dezvoltarea acestui minunat oras.

P.S.: Dl. primar cu siguranta si-a castigat electorat pentru viitoarele alegeri 🙂

Sursa foto: http://www.facebook.com/catalin.chereches

8 comentarii

  1. Copiilor le lipsesc preocuparile constructive si multi isi omoara timpul in fata calculatorului, televizorului sau mai rau, pe la colt de strada in companie dubioasa.
    Daca sunt lasati de izbeliste ne distrugem singuri tara. Trebuie ajutati sa gaseasca ceva util de facut cu o implicare proactiva a scolii si a altor institutii ale statului, pentru ca de multe ori parintii sunt depasiti de situatie, nu au timpul si posibilitatea de a-si directiona copiii pe calea corecta.
    Felicitari domnului primar pentru initiativa si sper sa nu se opreasca aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*