Privatizarile astea….

Toamna Baimareana
Luati in vizor

Cel mai tare subiect de anul acesta e privatizarea Oltchim. E si normal pe undeva. E fabrica care contribuie destul de consistent la exporturile tarii noastre, si asa subreda la acest capitol.

Cu totii ne asteptam la un astfel de deznodamant. Sincer, e cineva care isi inchipuia ca se va organiza vreo licitatie ca lumea ?

Trebuie sa fim constienti ca Dan Diaconescu face tot ceea ce face pentru capital politic. Si ma gandesc ca daca noi, populatia ne-am dat seama, si cei din guvern puteau sa realizeze. Acum toata lumea se scuza, toti cauta vinovati, cand defapt e clar ca vina aprtine celor ce au intocmit caietul cu sarcini.
Nici pana azi Baia Mare nu si-a revenit din privatizarea cu “succes” al Uzinei Phoenix. Locul unde lucrau aproape toti baimarenii in perioada comunista s-a privatizat prin 2000. Azi este inchisa si se vinde pe bucati la fier vechi sau in fostele caldiri de birou vietuiesc tiganii mutati de pe Craica.

Si lista poate continua prin toata tara. Cu uzine si fabirci care au fost privatizate cu ajutorul unor oameni dubiosi si in decurs de cativa ani inchise si vandute pe bucati.

Ce e mai trist ca noi, poporul inghitim toate astea, si ii votam tot pe aceeasi oameni. Indiferent ca e stanga sau dreapta toti au participat la privatizari. Si toti s-au imbogatit de pe urma lor.
Privatizarile astea…

P.S.: Privatizarea Romaniei cand are loc ???

Sursa foto: antena3.ro

Comentarii

  1. By Vladimir

  2. By Taraboste t

  3. By Raoul

  4. By buzucm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *