Privatizarile astea….

Cel mai tare subiect de anul acesta e privatizarea Oltchim. E si normal pe undeva. E fabrica care contribuie destul de consistent la exporturile tarii noastre, si asa subreda la acest capitol.

Cu totii ne asteptam la un astfel de deznodamant. Sincer, e cineva care isi inchipuia ca se va organiza vreo licitatie ca lumea ?

Trebuie sa fim constienti ca Dan Diaconescu face tot ceea ce face pentru capital politic. Si ma gandesc ca daca noi, populatia ne-am dat seama, si cei din guvern puteau sa realizeze. Acum toata lumea se scuza, toti cauta vinovati, cand defapt e clar ca vina aprtine celor ce au intocmit caietul cu sarcini.
Nici pana azi Baia Mare nu si-a revenit din privatizarea cu „succes” al Uzinei Phoenix. Locul unde lucrau aproape toti baimarenii in perioada comunista s-a privatizat prin 2000. Azi este inchisa si se vinde pe bucati la fier vechi sau in fostele caldiri de birou vietuiesc tiganii mutati de pe Craica.

Si lista poate continua prin toata tara. Cu uzine si fabirci care au fost privatizate cu ajutorul unor oameni dubiosi si in decurs de cativa ani inchise si vandute pe bucati.

Ce e mai trist ca noi, poporul inghitim toate astea, si ii votam tot pe aceeasi oameni. Indiferent ca e stanga sau dreapta toti au participat la privatizari. Si toti s-au imbogatit de pe urma lor.
Privatizarile astea…

P.S.: Privatizarea Romaniei cand are loc ???

Sursa foto: antena3.ro

10 comentarii

  1. Sper sa nu se intample asta.Daca se va privatiza tot vom ajunge sa traim pe salarii de nimic..

  2. Partea buna in tot conflictul USL – PDL este ca au depasit (aparent) limita acoperirii reciproce in ceea ce priveste magariile facute cat au fost fiecare la putere.
    Asta nu poate sa fie decat in beneficiul nostru, al oamenilor de rand, pentru ca au crescut sansele sa iasa la suprafata vinovatii reali pentru diferite furtisaguri si sforarii gen privatizarea Oltchim.
    Stau cu ochii unii pe alti pentru a se faulta reciproc cu fiecare ocazie.

  3. Din tara a mai ramas foarte putin de vandut. Noi oricum suntem vanduti doua generatii cel putin.La ce datorie avem pe cap de locuitor, o sa ajungem sub o forma sau alta sclavii marilor puteri:(

  4. nu privatizarea in sine este o problema. problema este cat si in favoarea cui se privatizeaza.

  5. Nu miroase bine deloc pe la Oltchim. Ne va fi tot mai greu sa ne revenim, noi, ca si popor batut de vant din toate partile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*