Aeroport Baia Mare 0 – 1 Aeroport Satu Mare

La Complex Millenium
Olimpiada USL

Pare un titlu lung si pompos, dar se preteaza exact situatiei actuale. Aeroportul International Baia Mare, ala care nu are zboruri internationale, a ratat la mustata o investitie extrem de importanta pentru oras si Maramures.
Ministerul Transportului, domul Ovidiu Silaghi care e satmarean de fel, a dirijat o suma destul de consistenta spre Aeroportul Satu Mare. Banii respectivi trebuiau alocati aeroportului morosan, pentru extinderea pistei de aterizare cu cateva sute de metri pentru a putea permite aterizarea avioanelor mari.
Problema nu e ca acei bani s-au dat la Satu Mare, ci ca pierzand aceasta oportunitate, toata zona noastra pierde o investitie uriasa in zona aeroportului. O firma spaniola dorea sa deschida un punct de lucru in imediata apropiere a aeroportului, un loc unde sa creez cateva mii de locuri de munca. Pas.
Vedeti voi, in Romania asta a noastra sunt foarte importante investitiile. Doar ca astea se rezolva doar daca ai vreun ministru de prin zona ta la putere. Acum au avut noroc vecinii de la vest, dar cine stie poate in viitor vom avea noroc noi. Se pare ca la noi in tara doar asa se poate progresa. Din pacate.

P.S.: “Golul”marcat de satmareni a fost cu ajutorul arbitrului !!!

Comentarii

  1. By Taraboste t

  2. By doiparinti

  3. By Anonymous

  4. By Anonymous

  5. By Dana

  6. By unul

  7. By Paul

  8. By Paul

  9. By Paul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *