Olimpiada USL

Aeroport Baia Mare 0 - 1 Aeroport Satu Mare
Gold Plaza Baia Mare infloreste

Trebuie sa scriu despre ceea ce s-a intamplat ieri in Bucuresti. Si sincer, ceea ce s-a intamplat acolo are repercursiuni asupra intregii tari. Baia Mare si Maramures si-au trimis delegatia USL pe National Arena.
Ceva maI grosolan ca congresul de ieri eu unul nu am vazut in tara la noi. Asta si pentru ca eu nu am prins decat 3 ani cu raposatul Nicolae Ceausescu.
Stim cu totii ca partidele politice din Romania primesc ajutor substantial de la stat, adica din banii contribuabililor. Iar ieri s-a demonsrat cum li se rupe celor de la USL, la fel cum li s-a rupt si celor de la PD-L, de noi. Oameni simpli tratati cu indiferenta.

Nu inteleg cum unii oameni se prostitueaza pentru o calatorie pana in capitala??? Cum unii de acolo habar nu aveau pentru ce au venit??? Cum unii au mers doar sa bea si sa manance??? Astia sunt cei cu care vor defila la alegeri???

Mi se pare total lipsit de respect sa copiezi orice legat de Jocurile Olimpice, mai ales daca esti partid politic. Intrarea candidatilor s-a facut exact in acelasi mod, cum se face intrarea la Jocurile Olimpice. Sunt curios, daca vor si actiona conforma dictonului “e important sa participi, nu sa si castigi.”

USL sau ARD nu reprezinta niste aliane de incredere. Si din pacate tinerii de acolo nu fac nimic pentru a schimba imaginea. Dar trebuie sa fie constienti, ca o data tara asta va scapa de pensionarii actuali, si va urma o generatie care s-a saturat de toate aceste procarii, si votul va conta, nu se va cumpara.

P.S.: Ieri mi-a fost sila de unii oameni de acolo….

Sursa foto: jurnalul.ro

Comentarii

  1. By Taraboste t

  2. By ion

  3. By parinti4copii

  4. By parinti4copii

  5. By Adriana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *