Olimpiada USL

Trebuie sa scriu despre ceea ce s-a intamplat ieri in Bucuresti. Si sincer, ceea ce s-a intamplat acolo are repercursiuni asupra intregii tari. Baia Mare si Maramures si-au trimis delegatia USL pe National Arena.
Ceva maI grosolan ca congresul de ieri eu unul nu am vazut in tara la noi. Asta si pentru ca eu nu am prins decat 3 ani cu raposatul Nicolae Ceausescu.
Stim cu totii ca partidele politice din Romania primesc ajutor substantial de la stat, adica din banii contribuabililor. Iar ieri s-a demonsrat cum li se rupe celor de la USL, la fel cum li s-a rupt si celor de la PD-L, de noi. Oameni simpli tratati cu indiferenta.

Nu inteleg cum unii oameni se prostitueaza pentru o calatorie pana in capitala??? Cum unii de acolo habar nu aveau pentru ce au venit??? Cum unii au mers doar sa bea si sa manance??? Astia sunt cei cu care vor defila la alegeri???

Mi se pare total lipsit de respect sa copiezi orice legat de Jocurile Olimpice, mai ales daca esti partid politic. Intrarea candidatilor s-a facut exact in acelasi mod, cum se face intrarea la Jocurile Olimpice. Sunt curios, daca vor si actiona conforma dictonului „e important sa participi, nu sa si castigi.”

USL sau ARD nu reprezinta niste aliane de incredere. Si din pacate tinerii de acolo nu fac nimic pentru a schimba imaginea. Dar trebuie sa fie constienti, ca o data tara asta va scapa de pensionarii actuali, si va urma o generatie care s-a saturat de toate aceste procarii, si votul va conta, nu se va cumpara.

P.S.: Ieri mi-a fost sila de unii oameni de acolo….

Sursa foto: jurnalul.ro

12 comentarii

 1. Mizerii electorale … E prima data cand se cumpara alegatorii cu mici si bere? Este metoda traditionala deja. La cata foame e in tara, ar veni de 10 ori pe luna la Bucale daca le da USL-ul o strachina de fasole si-o paine.
  Cine-a zis ca avem conducatorii pe care-i meritam n-a fost departe de adevar … Ca uite cine are drept de vot in tara … sunt prosti, dar multi rau …

 2. Depinde ce intelegi prin membru de partid … poate 10% sa fie inscrisi intr-un partid. Masa de manevra … Bine ca totusi n-au facut un mars in jurul Parlamentului sa le arate ciocoilor cine sunt adevaratii politicieni in Romania.
  Norocul a fost ca Arena Nationala este departe de parlament, ca altfel nu scapam de circ.

 3. Corect … toti o apa si-un pamant.
  Diferenta este ca acum USL are un grad de expunere mai mare, fiind la butoane si tragand sforile massmedia.

 4. Mi-a spus sotul meu ca umplusera stadionul, dar nu cunosteam amanunte. E rusinos, ne lasam condusi de oameni fara caracter, iar asta tot pe noi ne afecteaza.
  Imi place mult cum pui problema: „Sunt curios, daca vor si actiona conforma dictonului „e important sa participi, nu sa si castigi.”

 5. Pe mine m-au lasat muta USL-istii astia… Nu-i suport… nu-i voi suporta vreodata… dar sa faci ditamai circul pe National Arena… au intrecut orice limitaaaaaaaa…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*