Asa, si ?

tiganibaiamare   Am incercat sa ma abtin sa comentez pe marginea subiectului  Cuprom si a rromilor. Dar, ca locuitor al acestui oras, nu poti sa nu iei atitudine fata de cei ce comenteaza din birourile lor echipate cu aer conditionat.
   In primul rand, pe marginea acestui subiect suntem in masura sa comentam doar noi, baimarenii. Stim cu totii conditiile in care tiganii au ocupat terenul public de pe Craica, Pirita, Gara si Firiza. Daca te uiti mai atent, vezi ca sunt cateva terenuri unde ei nu aveau nici un drept sa isi ridice cocioabe, sa nu  mai vorbesc de a crea adevarate focare de infectie. Pana aici ar zice unii oameni ca e ok, ce e in neregula, ei sunt nomazi. Pai, daca sunt popor nomad, atunci sa migreze de pe plaiurile noastre spre alte directii, unde, din partea mea, pot sa isi faca adevarate regate.
    Si vine un om, care are curaj sa faca ceva impotriva acestor lucruri. Adica ii muta pe oamenii aceia de pe domeniul public, le da locuinte, unde sa aiba baie, bucatarie si altele. Si atunci isi ridica vocea si privirea anumite organizatii, ambasade care habar nu au despre situatia din orasul nostru. Domnilor, eu va invit la noi in oras sa vedeti conditiile de unde au plecat acei oameni si unde au ajuns.
   S-a vorbit mult pe aceasta tema, si se va vorbi inca, dar eu imi dorec ca aceasta campanie de mutare a rromilor de pe domeniul public sa continue, iar noi baimarenii sa ne aratam sprijinul macar in acest proiect noului primar, indiferent de culoarea noastra politica, pentru ca e spre binele tuturor sa nu mai existe focare de infectie si talharie la noi in oras !

4 comentarii

  1. Adevarat. Nu sunt simpatizant al noului si vechiului primar, insa asta e un proiect bun. Proiect ce trebuie sustinut in continuare indiferent de ce organizatii si ambasade vor milita impotriva lui.

  2. E posibil ca multi sa nu il agream pe noul/vechiul edil, dar pentru acest proiect trebuie sa fie constient ca e sustinut de majoritatea covarsitoare a baimarenilor…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*