Ați uitat din nou

Parc Natural în Baia Mare
Sâmbătă asta cu Gașca...

Presa locală vuiește despre acest eveniment de câteva săptămâni. Băimărenii află detaliile despre locație, despre concurenți și despre mașini. Suntem pregătiți să demonstrăm, din nou, că suntem capabili să organizăm așa ceva. Este vorba, bineînțeles, de Romanian Baja Rally 2013.

După ce în 2008 Baia Mare a avut onoarea să organizeze Central European Dakar, o competiție unde au participat crema piloților de raliu, anul acesta am avut șansa să organizăm o competiție din Cupa Mondială. Cu mulți concurenți de marcă, echipe foarte bune, pe unul dintre cele mai dure trasee din lume.

Bineînțeles că presa centrală nu a acordat nici măcar jumătate de minut acestei mega întreceri; competiție care face cinste țării și care este organizată în Maramureș. De acest concurs sunt convins că nu ați auzit, însă, de Raliul Deltei, cu siguranță da, erau pline televiziunile de clipuri promo.

Poate e și faptul că suntem departe de capitală sau nu reprezentăm nimic pentru presa aservită de acolo, dar ne-au uitat. Nu cred că ne-am supărat prea tare, deoarece, fiecare concurent participant a fost încântat de ceea ce a văzut aici. Ospitalitatea și oamenii din Maramureș i-au convins.

Poate, dacă o să aibă și Bucureștiul timp de noi, vom putea să le oferim și condiții ca să se întoarcă drept turiști. Până atunci, rămânem cu mândria, că zona aceasta a fost aleasă din nou pentru organizarea unui asemenea eveniment. Felicitări celor care s-au ocupat de administrare și sperăm că la anul ne vom delecta cu și mai mulți concurenți de talie mondială…așa, în anonimatul nostru.

Comentarii

  1. By Bucur

  2. By Rolling Ideas

  3. By alin

  4. By alin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *