Ați uitat din nou

Presa locală vuiește despre acest eveniment de câteva săptămâni. Băimărenii află detaliile despre locație, despre concurenți și despre mașini. Suntem pregătiți să demonstrăm, din nou, că suntem capabili să organizăm așa ceva. Este vorba, bineînțeles, de Romanian Baja Rally 2013.

După ce în 2008 Baia Mare a avut onoarea să organizeze Central European Dakar, o competiție unde au participat crema piloților de raliu, anul acesta am avut șansa să organizăm o competiție din Cupa Mondială. Cu mulți concurenți de marcă, echipe foarte bune, pe unul dintre cele mai dure trasee din lume.

Bineînțeles că presa centrală nu a acordat nici măcar jumătate de minut acestei mega întreceri; competiție care face cinste țării și care este organizată în Maramureș. De acest concurs sunt convins că nu ați auzit, însă, de Raliul Deltei, cu siguranță da, erau pline televiziunile de clipuri promo.

Poate e și faptul că suntem departe de capitală sau nu reprezentăm nimic pentru presa aservită de acolo, dar ne-au uitat. Nu cred că ne-am supărat prea tare, deoarece, fiecare concurent participant a fost încântat de ceea ce a văzut aici. Ospitalitatea și oamenii din Maramureș i-au convins.

Poate, dacă o să aibă și Bucureștiul timp de noi, vom putea să le oferim și condiții ca să se întoarcă drept turiști. Până atunci, rămânem cu mândria, că zona aceasta a fost aleasă din nou pentru organizarea unui asemenea eveniment. Felicitări celor care s-au ocupat de administrare și sperăm că la anul ne vom delecta cu și mai mulți concurenți de talie mondială…așa, în anonimatul nostru.

14 comentarii

  1. ce e interesant pentru unii e total dezinteresant pentru presa,care e in stare sa se vanda pentru orice mizerie dar sa prezinte si e o competitie nu…

  2. Dacă nici măcar pentru Dakar nu s-au obosit foarte mult, acuma ce să mai zic …

  3. Păi te miră? Presa centrală, (televiziunile mai abitir), nu prididesc cu prezentarea mondenităţilor zilei, bârfe despre aşa zisele „vedete”, ceva despre free Gigi şi evident bla-blaul politic. Da’ nah, asta cer masele cu creierul spălat deja, asta primeşte (din nefericire, noi minoritarii la fel).

  4. Nu ma deranjeaza, sa prezinte porcariile alea, oricum nu ma uit la asa ceva. Insa, un asemenea eveniment, european, sa nu prezinte interes, totusi e regretabil

  5. Am citi in Glasul ca si-au rupt masinile, ca s-au rasturnat…si asta in off-road…

    Ma intreb…daca era cursa pe ASFAlT, oare ce ziceau ?!

  6. Normal ca-i dificil….Maramuresul are off-road pe DRUMUL NATIONAL, daramite pe camp…sa fim seriosi…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*