Au intrat în piață

Iar dacă au intrat, atunci au făcut și ordine. De fapt, primăria Baia Mare a decis că e timpul să aplice legea. După 24 de ani de la schimbare, la noi se fac încă pași mici în aplicarea legii.

Dar, să nu fim cârcotași și să ne bucurăm că aceste zone infecte vor intra pe un făgaș normal. S-au dărâmat mesele ruginite, s-a intervenit cu mături și dezinfectant, iar de ceva timp, muncitorii s-au pus pe reparat și zugrăvit.

Primăria nu a făcut altceva decât să aplice legea. Bineînțeles că sunt mulți cărora nu le convine acest lucru. Însă, sperăm ca astfel să punem un pic cu botul pe labe anumite persoane, care se credeau stăpânii orașului.

Ca să păstrăm ordinea și disciplina în piețele din oraș, eu aș recomanda și o patrulă zilnică în aceste zone. Iar persoanele care își pierd timpul pe aici, să fie redirecționate spre alte locații. Piața are nevoie de țăranul român, nu de țig..rromul ”producător”.

Știu, e un pas mic, dar e unul important. Știți de ce? Pentru că până acum nu s-a făcut nimic pentru a îndrepta situația. Dar știți care ar putea fi cireașa de pe tort? Pedepsirea celor care au acceptat ca piețele băimărene să fie gropi de gunoaie de-a lungul anilor.

Mai multe poze

9 comentarii

  1. Acum, a venit momentul sa scapam de tiganii care fac legea in piata.Tuciurii astia n-au vazut in viata lor cum arata un solar, insa au devenit vanzatori in pieta.Focu` pe ei!!!!

  2. Nu cumva începe campania electorală? Zic asta pentru că şi prin Vâlcea încep să se mişte lucrurile: câinii maidanezi sunt adunaţi de pe străzi, maşinile parcate neregulamentar primesc amenzi.

  3. :)) Poate pentru alea europarlamentare. Dar nu, la noi chiar se mai fac uneori si chestii care ne iau prin surprindere.

  4. Zici tu ceva…Anul trecut primarul a castigat alegerile cu 87%,la alegeriile viitoare va castiga cu 97%.

  5. Asa si trebuie.Azi in resita, maine in toata tara…asa se ajunge presedintele romaniei:))

  6. Aşa e în mai toate pieţele. La tarabe stau ţigani şi vând mult mai scump decât ţăranii producători, care le-o vând lor pe nimic, ca să nu piardă vremea vânzând. A cui e vina?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*