Baia Mare la Marea Neagra

Dupa o saptamana de destindere si relaxarea, ne-am intors de la Marea Neagra cu forta proaspete. Urmeaza un an cu multa munca pana cand sa ne mai relaxam atata amar de timp.
M-am gandit sa revin cu niste impresii de baimarean plecat prin tara. Sa va impartasesc si voua, ce cred eu despre tara asta, careia i se potriveste ca o manusa expresia: E frumoasa, pacat ca e locuita.

Am pornit la drum cu masina. Drumul e lung, undeva la peste 800 de km, dar ne-am gandit ca vom avea un parcurs mai usor, cel putin asa ne gandeam noi. Poi, eu va recomand sa alegeti calea aerului in tara asta, la ora actuala nu exista o portiune de drum care sa arate cat de cat decent. Drumuri proaste si soferi fara educatia precara in ale condusului.
Da, am ajuns si la Marea Neagra, dupa exact 13 ore de aruncat ici-colo cu masina. Eforie Nord ne-a asteptat cu bratele deschise. Si cu multa, multa agitatie.

Nu am vrut noi asa, dar am prins in plin sezon. Oraselul e foarte agitat, si plin de romanasi din toate regiunile tarii. Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar majoritatea celor din sud sunt ingamfati, increzuti si se cred mai destepti decat toti ceilalti la un loc.
Marea e extrem de frumoasa, si sincer nu vad de ce ne-ar bate Bulgaria la numarul de turisti. Desi daca tragi un ochi la plaja, iti cam vine acru in gura. Mucuri de tigara, pahare de bere, intr-un cunvant mizerie pe care doar romanul stie sa o faca.

 Ma bucur ca lumea a stiut din ce zona a tarii venim,datorita si semnelor mele de pe corp, dar astfel FC Baia Mare s-a facut remarcata . 🙂

Noi am ales Marea Neagra  si nu ne-a parut rau din punct de vedere al distractiei, marii si banilor, dar am fost dezamagiti de curatenia de pe plaja si de atitudinea multor romani care s-au dovedit a fi niste necivilizati.

P.S.: Nu as da Baia Mare pe zece mari sau statiuni montane !!!

2 comentarii

  1. Am vazut si eu niste poze pe facebook, cu niste tineri care se distrasera noaptea pe plaja, inconjurati de munti de gunoaie. Mi-au raspuns ca au strans la sfarsit, cand au terminat distractia, dar nu i-am crezut, pentru ca fusesera prea beti ca sa mai poata sau sa le mai pese.
    Frumoasa fotogafie.

  2. Nu cred ca au strans…Pur si simplu oamenii erau inconstienti..Si nu e vina autoritatilor, din moment ce erau pubele pentru colectarea selectiva din 5 in 5 metri, si romanul tot langa arunca..Nesimtiti..Cu astia defilam..Nici nu ma mir ca ne facem de ras prin toata Europa…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*