Multumim domnului Catalin Chereches !

Desi nu imi sta in caracter, de data asta voi face o exceptie. In 28 iulie am avut nunta, momentul care te leaga de o persoana pentru totdeauna. Stiti si voi ca dupa se fac fotoshooting-uri, poi normal ca si noi am facut. Asta datorita miresei, care adora sa fie fotografiata.
Printre multe alte locatii, Centrul Vechi al acestui minunat oras, Baia Mare, nu poate lipsi din garderoba oricarui baimarean adevarat.

Ajunsi acolo, l-am zarit la o masa pe distinsul domn primar, Catalin Chereches, care servea o cafea. Ne-am facut curaj si l-am intrebat daca nu doreste sa faca o poza cu noi. Si a facut. Si sunt multumit. Pentru ca eu sunt onorat sa ma fi nascut in acest oras, onorat sa locuiesc aici, onorat sa respir aerul din Baia Mare, si asta incerc sa insuflu tuturor prietenilor mei, ca acest oras merita mai mult, merita ajutat sa reuseasca. Iar pana la ora actuala, primarul nostru chiar incearca acest lucru. Asa ca ii multumim pentru ca a stat alaturi de noi la o poza, si ii garantez ca vom fi baimareni adevarati pana la capat !!

P.S.: Mai multe poze gasiti pe siteul de socializare. Nu aici 🙂

Sursa foto: de la nunta noastra 🙂

6 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*