La " Navy`s Pub "

Sa revenim la materialele care plac ochiului. Azi vom ajunge din nou in Centrul Vechi. Localul nu cred ca are nevoie de multa prezentare, din moment ce acolo se tin cele mai bune chefuri din ultima vreme. Dar voi incerca sa il prezint celor care nu cunosc Baia Mare si ajung cumva pe aici, si cauta un local pentru distractie.

Nu aveti cum sa ratati localul, datorita terasei si datorita ca acolo se afla cei mai multi la mese. Se poate consuma de la bauturi pana la mancare orice. Avand in vedere ca au si in Gold Plaza un Navy`s la raionul de mancare, sa stiti ca mancarea e foarte buna. Si nici nu e scumpa.

La bauturi chiar nu aveti de ce sa va plangeti, este de unde sa alegeti. Personalul e amabil, dar va recomand sa mergeti sa comandati la bar, altfel aveti de asteptat un pic la servire.
Preturile sunt destul de piperate, dar nah, e Centrul Vechi.

Chefurile cele mai tari sunt la Navy`s- astea am auzit cel mai des in ultima vreme. Si chiar asa este. Muzica live ori muzica buna, chiar ajuta la reusita chefurilor. Dar ce e mai important, pentru chefuri bune ai nevoie si de clientela deschisa la asa ceva. Asa ca va invit, astept la chef !!!

P.S.: Ce e grec la Navy`s ???

 
Nota 
Pret: 7
Ambianta:10
Servire: 7
 

Sursa foto: baia-mare.zilesinopti.ro & jdd.ro

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*