BaiaMare.ro

Da, asa se numeste noul site al acestui minunat oras. Imaginea noastra virtuala s-a imbunatatit considerabil. Designul este unul modern, culori deschise, un font placut ochiului. Emblema orasului nostru transpusa prin cele doua inimi este poate cea mai inteligenta miscare din punct de vedere al imaginii plus ca asa se poate dezvolta un brand puternic.

Gasim o groaza de informatii despre oras, ultimele stiri si noutati, zonele de investitii, locurile in care se lucreaza. Tot aici putem sa raportam si problemele pe care le constatam prin oras, eu unul chiar am folosit deja acest serviciu si astept sa vad daca se va rezolva.

Site-ul ne ajuta sa vedem si fata frumoasa a orasului, ne ofera detalii despre Baia Mare si imprejurimi. Putem afla despre modul in care se cheltuie banii, avem o harta a orasului care cu siguranta va ajuta oamenii care vor sa viziteze orasul.
Daca pana acuma ne-am plans ca imaginea virtuala arata groaznic, acum putem sa ne laudam cu un site foarte bun, care face fata la cerintele cetatenilor de azi.

P.S.: De cand e Baia Mare orasul inimilor ???

Sursa foto:http://www.baiamare.ro/ro/

6 comentarii

  1. Un oras foarte frumos, chiar sunt bucuros ca se dezvaolta incet ,incet si online-ul din Maramures.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*