Stop joc pe Craica ?!?!?!

Totul a inceput cu mare elan si un scandal urias. Un asemenea val de interes nu a mai starnit Baia Mare de pe vremea dezastrului cu cianura din anul 2000.

Dupa ce au inceput sa mute anumite familii de pe Craica, intr-un loc normal si unde se poate sta, din cate se pare la ora actuala acest mega proiect al primarului Catalin Chereches s-a blocat. Prietenii care stau in zona respectiva mi-au spus ca de cateva saptamani bune nici macar o persoana nu a mai fost mutata.

E posibil ca unii sa considere ca e bine ca au mutat atat cat au reusit, dar daca tinem bine minte inainte de alegeri oamenilor din zona li s-a promis ca vor scapa de mizerie si vecinii nedoriti foarte repede. Se pare ca au fost doar promisiuni electorale din moment ce azi se mai afla acolo destule familii incat sa provoace scandal si mizerie.

Nici nu vreau sa aduc in discutie celelalte pungi de saracie a orasului, care au ramas neatinse de mana autoritatilor. Pentru toate trebuie timp si un loc, asta ar fi raspunsul domnului primar, dar atunci nu trebuia sa promite ca ii va muta intr-un timp record pe toti.
Asteptam ca jocul sa continue, si sa ii vedem pe acei oameni in conditii decente, iar zonele care au fost ocupate fortat sa isi recapete stralucirea si verdele pe care il merita.

P.S.: Cei ce au promis, sa nu uite ca peste 4 ani urmeaza iar alegeri !

4 comentarii

  1. Pe ignoranţa românilor se bazează şi ai noştri aleşi atunci când îşi fac de cap.Mai ales pe faptul că românul e…televizioman şi nu prea citeşte legislaţie. Ştie doar să se vaite. Aşadar şi prin urmare, a spune că peste patru ani au loc alegeri, deja eşti spălat şi apretat pe creier de sistem. Aloooo, mai citiţi şi legislaţie. Cetăţenii unei comunităţi pot schimba prin referendum, când vor muşchii lor administraţia locală. Adică primarul şi consilierii. Nu mai puneţi botul la prosteala foştilor comunişti. Suntem în Uniunea Europeană, să le dăm atunci muultă şi fericită…U.E. la guvernanţi. Democratic litera să şi-o pună ei, nu să ne-o pună nouă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*