Bănuț pentru suflețel

bănuț pentru suflețel

Clubul Rotaract Baia Mare organizeaza in 8 decembrie de la ora 19 la Casa Tineretului spectacolul caritabil „Bănuț pentru Suflețel” editia cu numarul 13. Bănuț pentru suflețel este cel mai longeviv proiect organizat de Clubul nostru acest an aflandu-ne la cea de-a treisprezecea editie. Astfel, evenimentul a devenit o traditie atat pentru clubul nostru cat si pentru baimareni, care in prag de sarbatoare vin cu drag la spectacol. Anul acesta ne indreptam atentia spre Casa de Tip Familial Nr. 4 Baia Mare din judetul Maramures si implicit spre cei 12 copii care locuiesc acolo.

Scopul principal al proiectului Bănuț pentru Suflețel, ediția 2015, este renovarea casei, igienizarea și dotarea ei cu strictul necesar si atragerea atentiei autoritătilor locale si a opiniei publice in ceea ce priveste starea acesteia.

Acest demers reprezinta un impuls in vederea mobilizarii cat mai multor forte care sa vina in sprijinul celor 12 copii pentru creerea unui mediu numit „ACASA”.

In cadrul evenimentului va puteti bucura de un recital de muzica traditionala marca Maria Casandra Hausi, un concert SUBCARPATI in varianta electro-acustica, licitatie de arta, Targ de Craciun, inmanarea burselor Rotary.

Invitatiile se pot procura de la membri Rotaract, de la Log Out Pub sau chiar de la eveniment.

Pentru informații suplimentare:

Președinte Rotaract Club Baia Mare 2015/2016:

Mara Florean – mara.florean@rotarct.ro; 0727228777.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*