Nu pentru Minaur, nu pentru handbal, ci pentru acești băieți!

legenda merge mai departe

Dacă aș scrie aici ceea ce îmi trece acum prin cap, probabil aș ajunge prin instanțe pentru calomnie. Așadar mă abțin și încerc să scriu cu mintea limpede. Comentatorii au zis clar și răspicat, că omul no.1 din Baia Mare s-a comportat cu această echipă ca și cu ****.

Jucătorii care nu au mai suportat umilințele, au ales să vorbească. Acești băieți nu au fost respectați, nu li s-a acordat nici un dram de interes. Au fost lăsați să se zbată ca peștele pe uscat. Iar noi băimărenii am asistat la o execuție în direct. Deși înainte am fost mințiți prin presa de casă a știm noi cui, iar pe la televizor ni se promitea marea cu sare etc.

Dacă în ultimele două meciuri nu vom umple Sala Sporturilor până la refuz, atunci chiar că nu am meritat această echipă și performanțele de anul trecut. Avem 120 de minute să le arătăm acestor băieți, câți or mai fi ei, că simțim și suntem alături de ei. Doar de ei și stafful tehnic!

Băimăreni, mobilizați-vă și faceți pe dracu în patru să fim 2200 de spectatori la ultimele meciuri! Promovați meciurile, vorbiți cu prietenii, faceți tot ce ține de voi pentru a vă arăta recunoștința. Legenda merge mai departe, dar acum are nevoie neapărat de noi!

1 comentariu

 1. MOBILIZARE GENERALĂ!!!

  Comentariile sunt de prisos. Situația e extrem de neplăcută la HC Minaur Baia Mare. E momentul mobilizării generale. E momentul să arătăm că Baia Mare chiar are suporteri prezenţi şi fideli, nu numai ocazionali sau de rezultat, suporteri implicaţi şi entuziaşti, suporteri cunoscători şi dedicaţi, suporteri eleganţi, civilizaţi şi respectuoşi. E momentul să fim cu adevărat alături de acești minunați jucători care au demonstrat (chiar dacă unii contestă asta) că ne respectă pe noi, pe cei care iubim Minaurul, și că respectă acest sport.

  Ce putem noi să facem? Fac o propunere pe care sper să o susțineți cât mai mulți și pe care vă rog să mă ajutați să o promovez cât mai intens.

  Pasul 1. – Prezența OBLIGATORIE la sală la meciul de miercuri 9 decembrie ora 17.30 (dar și la următoarele meciuri de pe teren propriu). Jucăm împotriva celor de la Odorheiul Secuiesc.
  Pasul 2. – Aduceți cu voi o banderolă albă și/sau batiste, eșarfe, fulare albe. Banderolele le vom pune pe braț iar batistele și eșarfele le vom flutura pe toată durata meciului. Acesta să fie o modalitate simbolică prin care să protestăm față de conducerea clubului. Fără înjurături, lamentări, huiduieli sau invective inutile, pe care oricum nu le aude nimeni. Nu uitați că meciul e televizat și o țară întreagă va putea să vadă protestul nostru. E o modalitate mult mai eficientă și mai elegantă de protest. Vom face în așa fel încât și presa să fie informată de mesajul pe care banderolele și batistele albe vor să îl transmită. Acest demers va avea efect și succes doar dacă va fi făcut de toată sala.
  Pasul 3. – Suntem echipa campioană în exercițiu. Cred că cea mai frumoasă modalitate de a ne susține echipa în urmtoarele meciuri pe teren propriu este acela de a scanda la unison de cât mai multe ori pe parcursul meciului CAMPIOOOOONIIII, CAMPIOOOOONIIII, OLEEE, OLEEE, OLEEE. Simplu dar plin de semnificație. Pentru că acești băieți sunt campioni și la propriu și la figurat.

  Atât avem de făcut.

  Prezența obligatorie la sală (luați cu voi toți prietenii, vecinii, colegii, dușmanii, pe toată lumea).

  Banderole și batiste/eșarfe/fulare albe (rupeți un cearceaf vechi si legați o bucată din el pe braț, mai faceți câteva bucăți în plus și aduceți-le cu voi la meci să le dați și celor care nu au aflat de demersul nostru).

  Scandați din tot sufletul CAMPIOOOOONIIII, CAMPIOOOOONIIII, OLEEE, OLEEE, OLEEE.

  Foarte important. Distribuiți acest mesaj sau rescrieți-l si postați-l sau dați like-uri. Postați mesajul pe forumuri de știri, în grupurile de suporteri sau oriunde vă trece prin cap. Dacă aveți cunoștințe printre jurnaliști, blogeri, reporteri sau realizatori de televiziune rugați-i să promoveze acest demers. Transmiteți mesajul din gură în gură, vorbiți de această acțiune taximetriștilor și polițiștilor emoticon grin, faceți orice ca lumea să afle, să vină la sală, să susțină echipa și să protesteze civilizat.

  Haideți să demonstrăm că Legenda merge mai departe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*