Bloggeri baimareni III

Continuam incursiunea in lumea bloggerilor care au legaturi stranse cu orasul de pe Sasar. Daca pana nu demult orasul nostru era renumit pentru minerit sau handbal, de cativa ani incoace anumite persoane au modelat lumea bloggerilor din Romania. Si sunt mandru sa spun ca trei dintre cei mai de top bloggeri au legaturi stransa cu Baia Mare.

Voi incepe cu omul pe care il citesc inca de cand avea wordpress.com la terminatie. E vorba de Chinezu.eu. Nu cred ca trebuie eu sa vi-l prezint. Toti care suntem in lumea bloggingului l-am citit cel putin o data. Are asa de multe ispravi 2.0 incat mi-ar trebui mult spatiu ca sa le insir. Asa ca daca prin absurd nu ati auzit de el, va rog sa il cititi.

Lumea spune ca aici se agata harta in cui. Gresit.Cel putin in videoblogging de aici s-a dat startul. Eu cred ca Gaben.ro a fost printre primii care au invadat lumea bloggingului cu articole video. A avut nevoie de o masina si de o camera de filmat. De acolo totul a luat amploare.

Vi s-a facut foame? Daca da, va invit sa trageti cu ochiul la Adihadean.ro. Da, si el are legaturi cu orasul nostru. Inainte de a fi extrem de popular in lumea bloggerilor a avut o emisiune culinare la un post local din oras. Foarte urmarit si foarte iubit de gospodine. Consider ca la ora actuala nu exista un site de gatit mai bine pus la punct, insa asta e parerea mea.
Desi probabil majoritatea i-ati citit, e bine sa stiti ca toti au legaturi stranse cu Baia Mare. Si toti sunt mandri de acest lucru.

P.S.: Posibil cei mai cititi bloggeri baimareni.

10 comentarii

 1. M-a cam dezamagit Chinezu …l-am urmarit o vreme dar de cand cu Blogal Initiative si rezultatul indoielnic (dupa parerea mea) pentru bloggeri nu prea ma mai preocupa.
  Cred este prea business oriented pentru a mai face si blogging de calitate. Concureaza cu succes cu Arhi.
  Nu dati cu pietre … este doar parerea mea (am si eu dreptul la o opinie).

 2. Nume interesante ce au legatura cu Baia Mare. Poate vor mai aparea, in curand, altii la fel de mari, dar pe alte nise.
  Aveti intilniri regulate?

 3. Il cunosc doar pe Chinezu.
  Iar despre Hadean stiu vag. Desi femeie, pe mine blogurile de bucatareala nu ma intereseaza deloc :))

 4. Pe chinezu il citesc din cand in cand, pe gaben il stiu mai mult dupa nume, iar bucatareala nu este domeniul care sa ma atraga prea tare. :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*