Big Brother Baia Mare

așa suntem noi

Municipiul Baia Mare va fi monitorizat video. Pentru ca baimarenii sa fie in siguranta, autoritatile locale si-au propus ca in acest an sa fie finalizat un proiect care vizeaza supravegherea video a intregului oras.

Citatul de mai sus mi l-a trimis un amic. El zice că l-a zărit pe site-ul eMeMeu. Eu îl cred pe cuvânt, nu de alta, însă după cum bine știți, eu am renunțat la a citi trustul media no.1 din Maramureș.

Rețineți că, deocamdată, este vorba doar de un proiect, nimic concret. Probabil vom vedea niște desene, niște filmări etc. Până atunci, tot ceea ce se discută pe această temă este la nivel ipotetic.

Mie unul îmi convine ca supravegherea să fie folosită strict pentru siguranța cetățenilor. Deh, în Londra, când am stat eu acolo, se zvonea că există 3 camere pe cap de locuitor. Trăiam 3D, nu-i așa? Personal, în orașul de pe Săsar, le-aș plasa în zona școlilor și platformelor de colectat gunoi. Alte idei? Promit să le trimit pe adresa primar@baiamare.ro.

4 comentarii

  1. La noi pe aici au montat de multa vreme prin parcuri, zona centrala, scolii. La stea se adauga si sistemele de monitorizare individuale de la banci sau magazine.

  2. E o idee buna, la intersectii, sensuri giratorii, dar si in zone unde au existat multe talharii, spun eu 🙂

  3. Nu stiu ce parere aveti voi de Hotvon dar eu de 10 luni stau in chirie in el si imi las hainele afara la uscat si stau la parter si nu mi-a disparut nimic.Din partea mea mult respect atat tiganilor cat si romanilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*