Burn the Streets

Atunci cand credeam ca am scapat de zapada si vine primavara aflu ca urmeaza Burn the Streets. Evenimentul care anima peisajul iernal din Baia Mare. Aflat la a treia editie, oamenii de acolo au adus cu ei si zapada, iar.

Prima editie a avut loc in anul 2011. Pentru orasul de la poalele muntilor era ceva nou si inedit. A creat destul de mult val printre baimareni, incat cei de la Five-O, organizatorii acestui eveniment, sa organizeze si a doua editie in 2012. La ambele editii au participat in jur de 40 de snowboarderi, adunati de prin tarile Europei care au incercat sa ne demonstreze maestria lor pe placa.

Nici nu cred ca ar conta cine a castigat si cum, important pentru ei e distractia. Atata in competitie cat si in tribune, acolo unde se aduna un public destul de numeros. Daca anul trecut Parazitii au incins atmosfera de langa scena, anul acesta ne va incanta cu vocea lui „suava” Grasu XXL.

Bineinteles ca organizatorii si publicul  vor petrece dupa concurs intr-o locatie pe care o sa o aflati in Piata Revolutiei pe 23 februarie.

P.S.: Ca sa nu fim dezamagiti, zapada e asigurata de vreme, iar muzica buna de DJ K-lu si Sauce.

Sursa foto: facebook.com/burnthestreets?fref=ts

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*