Bloggeri baimareni V

Episodul V din seria Star Wars a fost cel mai reusit dintre toate. Spun acest lucru, bineiteles, dupa ochii mei de cinefil. Acum nu stiu daca partea asta o sa va placa cel mai mult, insa cred ca ii veti gasi destul de interesanti pe urmatorii bloggeri baimareni.

Desi l-am descoperit destul de recent, Ionut promite multe. Acum sa vedem daca o sa si confirme. Se vede ca are studii in domeniu. Se joaca cu designul site-ului ori de cate ori simte nevoia de schimbare. Mi-as dori si eu sa pot face asa ceva. Are mai multe proiecte interesante ce merita descoperite.
      Pe Cosmin Mesaros nu prea trebuie eu sa il prezint baimarenilor, pentru restul ramane un morosan de care cu greu te vei plictisi. Eu am descoperit doar acum cateva saptamani ca el presteaza si prin blogosfera. Iar, daca vorba aia cu dupa pui de morosan sa nu dai cu bolovan e cat de cat veridica, apoi in cazul sau cred ca se si aplica. Un blog care nu tine cont de nimeni si nimic. Foarte bine de altfel.
      Voi incheia cu un blog baimarean descoperit tot la inceputul acestui an. Si nu, nu i-am cautat eu dinadins. Este vorba de blogul lui Daniel. Anul acesta a implinit un an de 2.0. Are cunostinte destul de vaste in design, deci daca aveti intrebari, consider ca putem sa i le adresam linistiti. Oricum, la el gasim si sfaturi de optimizare.
      Avem bloggeri si bloguri de calitate, tot ce trebuie e sa ne mobilizam si noi mai bine prin NV.

P.S.: Spor la citit…

16 comentarii

 1. Pe Daniel il stiam, am mai intrat la el de cateva ori. Pe ceilalti acum ii descopar.
  Daca ar fi sa promovez bloggeri ploiesteni, mai mult de 3-4 nu as alege. Am mereu senzatia ca nu suntem pe aceeasi lungime de unda, ca suntem prea diferiti…

 2. Văd că s-a strâns la catalog o trupă bună de blogger băimăreni, fiecare cu specificul lui, ceea ce e foarte bine.

 3. Ma simt onorat. Totusi nu sunt cu designul, mai mult cu fotografia sau video dar inca sunt la stadiul de amator.
  Ultimele articole cu optimizarea si alte subiectu „neobisnuite” pentru mine au fost scrise de alte persoane. Pe scurt, guestpost.

 4. Mai sunt bloguri de baimareni, chiar daca nu sunt numai cu specific baimarean 😉

 5. Cateva sfaturi:
  -mai ai de lucrat la tema. Culorile nu’s tocmai potrivite.
  -seteaza permalinks. Neaparat***
  -redirect de pe blogspot pe domeniul asta pentru a evita continutul dublicat.

 6. Multumesc pentru vorbele frumoase. Sper ca impreuna sa ridicam stacheta blogosferei baimarene 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*