Casting pentru un scurt metraj în Baia Mare!

scurt metraj în baia mare

Un scurt metraj oameni buni, nu vă gândiți la prostii. Toată această treabă este organizată de Romulus Hotea, un actor băimărean stabilit în Londra. Acest băiat a avut câteva scene chiar și în Spectre. Da, filmul cu James Bond. Mai jos redau solicitarea lui, poate se găsește cineva disponibil.

Neața prieteni, caut o tânara cu vârsta cuprinsă între 18-27 de ani, vorbitoare de limba engleză pentru a-i oferi rolul principal intr-un proiect care i-ar putea aduce unele premii și recunoaștere peste hotare. Tânara poate fi inclusiv de etnie romă, neaparat fără tatuaje, suplă și rezidentă în județul Maramureș sau dispusă să călătorească (asigur cazare, 3 mese pe zi+cheltuieli de transport). Un alt criteriu esențial este acela de a fi liberă -II-a zile săptămana aceasta. Remunerație cash! Din păcate nu pot plăti mai mult de 100-150 de lei/ ziua de filmare(4-6 ore/zi), însă eu sunt implicat in mai multe proiecte și mereu am nevoie de oameni fără trac în fața camerelor de luat vederi.

În viitorul apropiat(posibil săptămana viitoare) voi trage mai multe scene in care voi avea nevoie de persoane cu vârste cuprinse între 18-82 de ani. Pentru mai multe informații cât și pentru a vă înscrie în cărțile mele pentru proiecte viitoare, nu ezitați să-mi scrieți în privat, iar pentru a fi cât mai scurt și la obiect, la fel cum este și scenariul acestui scurt metraj care urmează a fi filmat in parte la Baia Mare, vă invit să vă exprimați intenția de a colabora cu mine în vederea realizarii unui filmuleț pe care intenționez să-l trimit la cateva festivale internaționale. Cei interesați care trebuie sa fie mai întâi de toate pasionați de actorie și musai talentați, sunt rugați să mă contacteze în privat. Vă mulțumesc! Va rog să distribuiti această postare cu oricine credeți că ar putea fi interesat.

CONTACT

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*