Ce fac parlamentarii pentru Maramureș?

parlamentarii pentru maramureș

Din decembrie 2016 până în noiembrie/decembrie 2020 Maramureșul are 7 deputați și 3 senatori în Parlamentul României. Majoritatea dintre ei au promis că vor rezolva problemele județului. Simțiți că le-au rezolvat?

Vom începe incursiunea în lumea lor. Voi încerca să prezint ultimul an jumate. Să vedem dacă au făcut lucruri care să ne influențeze viața în acest județ. Începem cu deputații.

Deputatul meu, așa cum îmi place să îl alint pe trimisul lui Soros în Parlament, Vlad Duruș nu a dezamăgit. Mă rog, a mai avut el scăpări pe ici și colo, dar măcar nu face doar act de prezență acolo. Aici puteți vedea o sinteză a ceea ce a făcut deputatul USR. Am să îi reproșez ceva? Da. Se poate și mai mult și mai bine.

Deputatul etniei maghiare, pentru că trebuie să fim onești și să recunoaștem cu toții, UDMR nu face prea multe și pentru comunitatea română, Apjok Norbert este un prieten de al meu. Da, șoc și groază. Îl cunosc de când era un pici și unele luări de poziție m-au dezamăgit profund. Aici puteți să vedeți ce a relizat în timpul scurs de la alegerea sa. Reproș? Mă așteptam să spargă bariera asta etnică. Chiar dacă este ales de maghiari.

Să trecem la artileria grea!

Deputatul PSD, reducătorul democrației, domnul Bota Marius Sorin-Ovidiu este la al…nu știu câtelea mandat în Parlament. Bineînețeles că nu a făcut nimic concret. Sau cel puțin nimic care să merite menționat. Un vot pentru fiecare guvern PSD nu e în beneficiul nostru, nu? Activitatea lui se poate vedea taman aici.

Unicul și cel mai important deputat al PNL, doamna Viorica Cherecheș este cvasi-inexistentă. Din păcate pentru noi, alegătorii din județul Maramureș. Nici nu am ce să vă spun despre activitatea ei. Aaa, da a votat cu PSD fiind în PNL. Mișto, nu? Aici vedeți ce nu face doamna deputat acolo.

De cel puțin un an de zile am pierdut prietenia deputatului PSD Matei Calin-Vasile-Andrei. De la proteste mi se trage. Nu ne-am putut alinia preferințele în aceea perioadă. Al doilea mandat ar trebui să fei unul mai fructuos, nu? Păi nu este. În afară de două-trei gafe care au apărut în presa locală și centrală domnul deputat nu a făcut mare lucru pentru județ. Aici vedem ce a făcut până acum deputatul.

Ministrul Economiei, în nu știu care guvern PSD, domnul deputat Simon Gheorghe nu este la prima peripeție prin Casa Poporului. Se pare că îi place acolo. A fost ministru pentru o repriză. Nu a realizat nimic, bineînțeles. Defapt, priviți aici ce a făcut. Îl mai votează cineva și în 2020?!

Ultimul pe listă, dar primul la miștocăreala, este deputatul PMP Todoran Arian-Mihăiță. Da, chiar el. Parlamentul României este o pălărie mult prea mare pentru el? Nu știu, așa se zice pe la colțuri. Cineva să verifice aici modul în care își desfășoară el activitatea. Probabil se concentrează pentru alegerile locala din 2020.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*