De ce videochat? (P)

In ultima vreme aud din ce in ce mai des intrebarea: `De ce dintre toate joburile din aceasta lume trebuie sa il alegi pe cel din domeniul videochatului?` probabil o aud din ce in ce mai des deoarece si anunturile cu angajari videochat au crescut considerabil in ultima vreme. Au crescud deoarece si cererea pentru astfel de servicii a crescut si tot mai multa lumea vrea sa beneficieze macar pentru cateva minute pe zi de altceva.
Dar cel mai sigur aud aceasta intrebare din ce in ce mai des pentru ca inca nu suntem pregatiti sa acceptam existenta unui astfel de job si inca nu putem sa trecem peste anumite concepte care in alte tari sunt absolut normale. Probabil ca mai avem nevoie de timp sa acceptam ca pana la urma un job ca model de videochat este pana la urma un job ca oricare altul.
De ce este atat de popular atat in randul femeilor, car si in randul barbatilor?
In primul rand acest job este 100% legal la noi in tara si bineinteles si in alte tari de pe acest pamant. Practic nu faci nimic ilegal, desi multi cred ca defapt este ilegal. Si in al doilea rand este un job care aduce celor care il aleg foarte multe beneficii. Castigurile sunt mari, si bineinteles difera la o persoana la alta si de cat de mult isi doreste sa munceasca si sa duca jobul la un alt nivel si sa devina din ce in ce mai buna pe z ice trece in cea ce face. Un alt beneficiu este acela ca modelul are libertatea de a-si crea singur programul si sa aleaga cat de mult doreste sa lucreze. Bineinteles ca asta va determina cat de mult vei castiga, dar daca aveti ambitie si perseverenta vei putea castiga din acest job foarte multi bani. Sigur ai auzit niste vorbe despre cat de mult poate castiga un model de videochat si probabil ca ti s-a parut prea exagerat, ei bine nu este chiar atat de exagerat, unele modele de videochat ajung sa castige si peste 10.000 de dolari pe luna. Dar asta nu inseamna ca fiecare model castiga atat de mult. Nu, castigurile, asa cum spuneam si mai inainte difera de la un model la altul.
De ce videochatul?
Si de ce nu? Pana la urma este un job ca oricare altul. Ba tind sa cred ca este mai mult decat atat… este un job din care se castiga extrem de bine si este legal. Si tind sa ii felicit pe toti cei care au ales sa faca asta, crec ca trebuie sa dai dovada de ceva curaj ca sa poti face fata la acest job. Plus ca nu oricine poate sa il faca. Nu stiu daca stiai, dar limba engleza la un nivel avansat este obligatorie. Si ca sa devii cunoscut ca si model de videochat trebuie sa ai si ceva cunostinte de cultura generala. Deci ai nevoie si de calitati ca acestea, nu doar un trup frumos.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*