Cioc, cioc…

Sâmbătă sculptăm
Electric Castle în vecini...

…da? DNA (Direcția Națională Anticorupție)!!! În Baia Mare, cei de la primărie se pare că s-au obișnuit deja cu prezența organelor de cercetare a faptelor de corupție. După ce în 2010, primarul Cristian Anghel a fost săltat și condamnat, acum se pare că în vizor a intrat și Cătălin Cherecheș.

Primul om din oraș (ce pompos sună), este acuzat de luare de mită, trafic de influență și incompatibilitate cu funcția pe care o ocupă. Sunt acuzații destul de grave ce i se aduc actualului primar. Relaxat și aparent neafectat de cele întâmplate, primarul pare dispus să ajute în derularea anchetei.

Percheziții s-au făcut atât la primărie, la casa dânsului și surprinzător, la unul dintre cele mai mari trusturi de presă din județ (eMaramureș). Acesta din urmă, conform bârfelor, prin anumite tertipuri, ar fi chiar în ograda edilului.

Acum, până la proba contrarie, primarul băimărean are prezumția de nevinovăție. Însă, imaginea de care s-a bucurat până acum prin oraș, i-a fost știrbită, cu siguranță. Presa a disecat evenimentul pe îndelete, majoritatea crezând că la mijloc se află o conspirație politică.

Nu contest, primarul actual a realizat lucruri frumoase prin oraș, însă încăpățânarea și îngâmfarea sa se poate să fii deranjat pe unii. Au depus o plângere, cei de la DNA au analizat-o și li se pare că sunt dovezi pentru a-l cerceta. Oricum, nu iese fum fără foc. Vă țin la curent cu situația mai puțin decât onorabilă a orașului cu doi primari căutați de DNA.

P.S.: Toată presa, centrală și locală, au abordat această temă în ziua cu pricina, doar cei de la eMM.ro au păstrat tăcerea.

Sursa foto.

Comentarii

 1. By Cronicarul

 2. By Rolling Ideas

 3. By trofo

 4. By Anonim

 5. By Emy

 6. By Bucur

 7. By Nice

 8. By Alex

 9. By Alexa N.

 10. By Bogdan

 11. By Bogdan

 12. By bucuros

 13. By alin

 14. By Bogdan

 15. By Adriana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *