Electric Castle în vecini…

Cioc, cioc...
Brandul de țară

…mai exact în județul Cluj. Localitatea Bonțida, care se află la nici 30 de km de Cluj Napoca, va organiza unul dintre cele mai importante festivaluri de pe plaiurile ardelene. Cei de la burn ne promit 3 zile de pomină, începând cu 21 iunie și terminând cu 23.

80 de concerte în nici trei zile, formații precum: Morcheeba, Pendulum, FeedMe, Telepopmusik, Fritz Kalkbrenner, Dope D.O.D.,  Dub Pistols plus mulți alții. Pe lângă toate acestea, burn ne va pune la dispoziție în timpul zilei o mulțime de concursuri pentru cei pasionați de role, skate sau BMX.

Având în vedere că Baia Mare se află la o distanță mai mult decât acceptabilă, sunt convins că ai mei concetățeni își vor face simțită prezență acolo. Muzică bună, trei zile de distracție și vreme ireproșabilă, sunt garantul acestui festival.

Cu siguranță Clujul, după TIFF 2013, va demonstra încă o dată că este centrul cultural al Transilvaniei și că se poate lua la trântă cu orice oraș din țară, în special cu capitala. “Electric Castle va fi dovada că publicul de festival nu locuiește doar în București. E nedrept că, până acum, toate eforturile de a aduce nume mari au fost exclusiv îndreptate către Capitală. Îl vedem în 5 ani ca pe cel mai mare festival al țării.” – Radu Pilat, Community Marketing Expert.

 

Comentarii

  1. By Andreea D.

  2. By Antonela

  3. By Melly

  4. By Rolling Ideas

  5. By Nice

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *