Brandul de țară

Electric Castle în vecini...
Parc Natural în Baia Mare

Da, țara asta care, vorba vine, ne ocupă nouă tot timpul. Un studiu realizat în 2012 în 118 țări, clasează România pe locul 100. Sincer, eu zic că suntem destul de sus, având în vedere modul în care se gestionează ”grădina Carpaților”.

Cei de la Blogalinitiative ne invită să fim prompți și să salvăm aparența acestui studiu. Trebuie să venim cu idei care ar putea să schimbe imaginea destul de șifonată a țării. Au lansat o provocare foarte interesantă, prin care vor încerca să demonstreze puterii că noi suntem o voce destul de puternică și că putem fi luați în seamă.

Așadar, vă invit să răspundeți la un chestionar, vă asigur că e nevoie de așa ceva. Întrebările sunt foarte bine structurate, iar la final, acest chestionar va fi prezentat ministrului turismului.

Oameni buni, ne dorim schimbarea, vrem să trăim într-o țară civilizată și care să ne facă mândri. Nu ezitați, fiecare pas mic e un salt uriaș înainte pentru noi. Rupeți-vă din timpul vostru pentru a completa chestionarul, contribuiți la schimbarea brandului de țară.

Trebuie să arătăm lumii întregi că România nu e doar Dracula, Hagi, Comăneci și Năstase. Brandul de țară trebuie schimbat, iar acum avem șansa să contăm și noi. Spor la completat.

Sursa foto.

Comentarii

  1. By Bucur

  2. By Rolling Ideas

  3. By Stefan

  4. By Kadia

  5. By Melly

  6. By bucuros

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *