Brandul de țară

Da, țara asta care, vorba vine, ne ocupă nouă tot timpul. Un studiu realizat în 2012 în 118 țări, clasează România pe locul 100. Sincer, eu zic că suntem destul de sus, având în vedere modul în care se gestionează ”grădina Carpaților”.

Cei de la Blogalinitiative ne invită să fim prompți și să salvăm aparența acestui studiu. Trebuie să venim cu idei care ar putea să schimbe imaginea destul de șifonată a țării. Au lansat o provocare foarte interesantă, prin care vor încerca să demonstreze puterii că noi suntem o voce destul de puternică și că putem fi luați în seamă.

Așadar, vă invit să răspundeți la un chestionar, vă asigur că e nevoie de așa ceva. Întrebările sunt foarte bine structurate, iar la final, acest chestionar va fi prezentat ministrului turismului.

Oameni buni, ne dorim schimbarea, vrem să trăim într-o țară civilizată și care să ne facă mândri. Nu ezitați, fiecare pas mic e un salt uriaș înainte pentru noi. Rupeți-vă din timpul vostru pentru a completa chestionarul, contribuiți la schimbarea brandului de țară.

Trebuie să arătăm lumii întregi că România nu e doar Dracula, Hagi, Comăneci și Năstase. Brandul de țară trebuie schimbat, iar acum avem șansa să contăm și noi. Spor la completat.

Sursa foto.

15 comentarii

  1. Eu am o curiozitate. Dacia nu era la Mioveni, Argeș? După câtă geografie știu eu, pe hartă apare prin Gorj sau, în cel mai bun caz, Vâlcea. 🙂

  2. Prin salvarea aparenței o sa fie ceva de genu: afară-i vopsit gardul și-năuntru leopardu. După ce am avut ocazia să mă plimb prin țările în care românii îs văzuți precum ultimele scursuri din Europa, sincer, cred nici 1000 de astfel de sondaje nu vor mai spăla o imagine gata pătată. Nici nu are cum pentru că avem o foarte mulți conaționali care ne fac țara de rahat. Acu vreo 3 zile au încercat pe mine să mă fure în supermaket, unde is camere de supraveghere… Imaginează-ți ce brand de țară ne fac pe stradă. 🙂

  3. Interesanta harta, dar din pacate singura marca care creaza cu adevarat valva in Europa este considerata a fi frantuzeasca (Renault) si nu este asociata cu Romania. Atat de buna este reclama.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*