Complex Lostrița sau Păstrăvăria Mara?

păstrăvăria mara

Dilemă, dilemă. Și ce faci atunci când ai o dilemă și un blog cu sute de cititori? Îi întrebi pe ei, cititorii. Mergi pe mâna lor, nu? Sincer vă spun, într-o vreme mergeam des la Complex Lostrița. Îmi place locul, îmi place și mâncarea etc. Dar, în ultima vreme, am văzut că multă lume trece munții pentru o porție de păstrăv la Păstrăvăria Mara.

Deci, prieteni, care locație o recomandați voi și eventual de ce? Diferențe majore de preț sau nu mai contează când e vorba de „burtică”?

p.s: nu m-ar supăra dacă ați comenta, nu de alta, dar poate mai au și alții dilema asta 🙂

5 comentarii

  1. Votez pentru Mara 😉 E mai gustos pastravul acolo. Poate si din cauza painii traditionale coapta in cuptor … Iar pestele se scoate din apa in ziua prepararii.
    Lostrita e un business … pestele se recolteaza … se congeleaza … si in functie de numarul clientilor … se decongeleaza, se prepara si se serveste clientilor ca fiind proaspat …

  2. Chiar luni am fost la Mara și am rămas din nou impresionat de calitatea mâncării. Eu, cel puțin, nu știu o ciorbă de burtă mai bună decât acolo.

  3. Robert, am descoperit un loc fain – Pintea Viteazul sau Haiducul ii spune. Este tot in Mara, chiar la iesire, pe dreapta. Mancarea este foarte buna, pestele bun, papanasii geniali. Mie sincer nu mai imi place pastravul facut in restaurantele de mai sus – prefer sa mi-l curat si sa mi-l gatesc acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*