Cum ar fi dacă ţi-ai vedea copilul în scaun cu rotile? Cea mai ieftină soluţie este moartea!

în baia mare ca în sicilia

Cum sună cele de mai sus? Parcă sunt desprinse dintr-un film cu mafioți. Parcă. Să știți că cele de mai sus au fost rostite de primarul băimărean, domnul Cătălin Cherecheș. Acestea și multe altele le puteți citi AICI!

Asta dacă aveți încredere în presa națională. Dacă bine am observat, pentru o parte dintre băimăreni este evident o conspirație națională împotriva micuțului nostru oraș. Nu înțeleg de ce ne vor toți răul? Adică nu vă place să trăiți ca în Sicilia?

5 comentarii

  1. De fapt el doar dorea sa doneze un scaun cu rotile si nu mai avea la cine.Si normal ca prima data s-a gandit la „apropiatii” lui.Insa stiind ca DNA il asculta a pus intrebarea intr-un mod mai ciudat si dl. Span s-a speriat.
    P.S. Vand colectie de servetele.Toate au scrise pe ele ceva numere cu zerouri la final.Si sunt de la ghena de gunoi de langa primarie.Am si albumul la colectie.Albumul e structurat pe categorii exact ca si albumele Panini.Tot astept sa ma sune amul care cred ca a scris acele numere dar se pare ca nu are voie in arest sa dea telefoane.Pacat… sa trebuiasca sa astept atatea zile…pff DNA-ule ce imi faci!

  2. Celor care zic ca a făcut ceva pentru baia mare sa tina in minte ca nu cu banii lui a făcut, ci cu banii voștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*