Cu Doi Turiști

doituristi

Se ia un el și apoi o coastă pentru o ea. Bine, nu chiar așa, dar e vorba de o ea și un el care încearcă să promoveze Maramureșul. Doi tineri băimăreni s-au gândit să promoveze frumusețile județului. Și cum să o facă mai bine dacă nu cu ajutorul online-ului. Astfel, au luat la pas, bine…pe motocicletă, județul acesta și ne împărtășesc pe site și pagina lor de facebook despre fiecare locație vizitată.

Deocamdată, sunt la început, dar contrar așteptărilor au destul de multe locații pe care ne invită să le descoperim. Informații esențiale pentru orice turist care dorește să viziteze locurile moroșene. Uneori, chiar mai multe decât ce ne pun la dispoziție autoritățile abilitate.  Filmări, poze și text…ce ne-am putea dori mai mult? Eu zic să ne alăturăm echipei Doi Turiști, împreună cred că am face o echipă mai bună pentru acest județ.

3 comentarii

  1. Multumim mult de gandurile frumoase! Chiar ne gandeam si noi la o colaborare – tot in directia promovarii Maramuresului, o sa iti trimit mai multe detalii pe email:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*